Uutiset

Miehet

maanantai, 14 elokuu 2023 16:10

RoPS ja GBK tasasivat pisteet Miesten Kakkosessa

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS:n puolustuspeli kohentui merkittävästi viikon takaisesta kohtaamisesta Vaajakoskea vastaan.

Rovaniemen Keskuskentällä nähtiin sunnuntaina 13. elokuuta tasainen vääntö RoPS:n ja Kokkolasta vieraaksi saapuneen GBK:n välillä. Kauden aiempi kohtaaminen toukokuussa päättyi reiluin 5-1 numeroin GBK:lle, joten tähän peliin oli RoPS:n päävalmentaja Ville Ulasen mukaan tehty kotiläksyt huolella.

- Halusimme pelata nyt kompaktimpaa puolustuspeliä ja siinä onnistuttiin. Oltiin otettu opiksi, että miten tätä joukkuetta vastaan tulee pelata, jos halutaan taistella voitosta. Hyökkäyssuuntaan saatiin vaarallisen tuntuisia hyökkäyksiä aikaan, mutta nyt pitää keskittyä siihen, että ne saadaan vielä useammin jalostettua laadukkaiksi maalipaikoiksi.

Ensi sunnuntaina RoPS matkaa Närpiöön IF Kraftin vieraaksi. 

- Siellä pelataan luonnonnurmella kovaa ja fyysistä joukkuetta vastaan. Uskoisin, että jälleen ihan erilainen peli tulossa. Taistelupeli mies miestä vastaan.

RoPSin seuraava kotipeli Miesten Kakkosessa on vuorossa lauantaina 26.8. jolloin vieraaksi saapuu oululainen Hercules.

 

Lue Rovaniemen Palloseuran äänenkannattajan Palloseurablogin mainio otteluraportti RoPS-GBK -pelistä täältä: RoPS tasasi pisteet GBK:n kanssa

 

Luettu 611 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi