Uutiset

Miehet

maanantai, 04 syyskuu 2023 14:44

RoPS voittoon Kuopiossa - kamppailu lohkon kärkisijoista jatkuu

Arvostele tätä artikkelia
(4 ääntä)
Kuva: Roifoto/Matias Toropainen Kuva: Roifoto/Matias Toropainen

Kuopion Elo ei antanut pisteitä helposti matkaan Rovaniemelle, mutta joukkue venyi lopulta 2-3 voittoon pienellä pelaajaringillä.

RoPS:n miesten edustusjoukkue taisteli tärkeän voiton sunnuntaina Kuopiossa. Pisteet eivät tulleet helpolla, mutta voitolla joukkue pysyy hyvin mukana kamppailussa lohkon kärkisijoista.

Päävalmentaja Ville Ulasen mukaan joukkueen pelienergia hieman laski toisella jaksolla, mutta tärkeintä oli saavuttaa kolme pistettä.

- Ensimmäinen jakso oli vauhdikasta menoa ja tuotettiin paljon vaarallisia tilanteita vastustajan maalille. Tauolle päästiin ansaitussa johdossa. Toinen jakso oli sen näköistä, kun se usein on yli kahdeksan tunnin bussimatkan jälkeen. Energiat alkoivat hiipua ja aloitteet vähentyä. Koitimme tietoisesti matalalla blokilla hakea voiton pois ja melkein loppuun asti kestettiinkin ilman takaiskua.

Elo onnistui tasoittamaan ottelun aivan viime hetkillä, mutta tämä ei onneksi ollut vielä ottelun lopullinen ratkaisu.

- Tasoituksen jälkeen saatiin yksi hieno ja tasokas hyökkäys aikaiseksi, jonka seurauksena maali ja pisteet kotiin.

Joukkueen kokemuksesta oli iso pala poissa, kun sekä joukkueen kapteeni Samuel Olabisi että kokenutta kaartia edustava Antoine Lemarie olivat sivussa. Muutoinkin joukkue oli liikkeellä pienellä pelaajaringillä.

- Tämä oli taisteluvoitto, hattu pois päästä ja nöyrä kiitos koko joukkueelle, Ulanen kiitteli suojattejaan.

RoPS jatkaa Miesten Kakkosen C-lohkossa neljännellä sijalla. Takamatkaa lohkoa johtavaan Oulun luistinseuraan on vain neljä pistettä, kun kaikki joukkueet ovat pelanneet saman verran otteluista. Runkosarjaa on jäljellä vielä viisi kierrosta.

RoPS:n seuraava ottelu kotikentällä lauantaina 9. syyskuuta klo 16:00, vastassa JBK.

Luettu 1633 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi