Uutiset

Miehet

maanantai, 25 maaliskuu 2024 15:38

Miesten edustusjoukkue pelaa pääsiäisen aikaan kaksi harjoitusottelua Kokkolassa

Arvostele tätä artikkelia
(11 ääntä)

Joukkueen vahvuudessa mukana myös uusi sopimuspelaaja Aaro Tiihonen sekä kaksi muuta pelaajaa, joiden jatko selviää harjoitusotteluiden jälkeen.

Rovaniemellä Keskuskenttä on vielä lumen peitossa, mutta pääsiäispyhien alkajaisiksi RoPS pääsee, olosuhteiden niin salliessa, pelaamaan kauden ensimmäiset pelinsä ulkona. Pitkäperjantain ottelussa vastassa on KPV ja lauantaina puolestaan toinen kokkolalainen joukkue GBK.

KPV pelaa tulevalla kaudella RoPS:n tapaan Miesten Ykköstä ja GBK jatkaa viime kauden tapaan Kakkosessa. KPV-RoPS ottelussa luodaan asetelmia sarjakauden alkuun, sillä samat joukkueet kohtaavat Kokkolan Keskuskentällä myös Miesten Ykkösen avauskierroksella 13. huhtikuuta.

RoPS:n kokoonpanossa nähdään pääsisäisen peleissä myös uusia nimiä.

AC Oulusta takaisin RoPSiin siirtyvä puolustaja Aaro Tiihonen on jo allekirjoittanut kaksivuotisen sopimuksen seuran kanssa.

Lisäksi joukkueen mukana on tämän viikon harjoituksissa ja peleissä kaksi testipelaajaa.

Ranskalainen Sherell Assidjo, 28 on hyökkäävä pelaaja, jolta löytyy kokemusta Englannin alasarjoista. Kotimaisilta kentiltä rovaniemeläistä ympäristöä kokeilemassa on Carl-Mikael Frankenhaeuser, joka on viimeksi pelannut Miesten Kakkosta Tikkurilan Palloseuran riveissä.


Tulevat harjoitusottelut:

KPV – RoPS
pe 29.3.2024 klo 15:00

GBK – RoPS
la 30.3.2024 klo 12:15

Luettu 1264 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi