Uutiset

Miehet

perjantai, 26 huhtikuu 2024 12:33

RoPS hakee ensimmäisiä sarjapisteitä Atlantis FC:n vieraana

Arvostele tätä artikkelia
(6 ääntä)

Vastaan asettuva helsinkiläisjoukkue on aloittanut kauden kahdella voitolla. RoPS lähtee hakemaan ensimmäisiä merkintöjä pistesarakkeeseen paremman joukkuepuolustuksen kautta.

Rovaniemen Palloseuran kausi Miesten Ykkösessä jatkuu ensimmäisellä vieraspelimatkalla pääkaupunkiseudulle, kun joukkue matkaa Atlantis FC:n vieraaksi. Jos kauden kaksi avausvastustajaa olivat ennakolta kovia joukkueita, ei vastus kauden ensimmäisten peliesitysten perusteella ole helpottumassa. Atlantis voitti sarja-avauksessa FC Vaajakosken lukemin 2-0 ja viikko sitten OLS taipui helsinkiläisille hyvän alun jälkeen lukemin 1-2.

Atlantis FC:n pistetili näyttää siis kahden pelatun ottelun jälkeen kuutta pistettä, kun taas RoPS on toistaiseksi kerännyt päävalmentaja Jari Alamäenkin mukaan niitä vähän vähemmän lämmittäviä nuoren joukkueen sympatiapisteitä.

Lauantailta Alamäki odottaa fyysistä peliä.

- Atlantis on fyysisesti erittäin vahva joukkue ja meidän pitää olla valmiina siihen. He pelaavat suoraviivaisesti ja heillä on hyviä yksilöitä erityisesti hyökkäyspäässä.

RoPS:n omassa pelissä on kauden ensimmäisissä kohtaamisissa ollut paljon valopilkkuja, mutta myös selkeimmät kehittämiskohteet ovat tiedossa.

- Omassa pelissä pitää saada koko joukkueen puolustaminen viime lauantain pelistä paremmaksi ja erityisesti puolustuslinjan pelaaminen yhtenäisemmäksi. Näihin asioihin olemme myös paneutuneet kuluneen viikon treeneissä, Alamäki kertoo.

Pelaajavahvistuksia ei ole odotettavissa

RoPS:n joukkueen kokoonpanoon ei näillä näkymin ole tulossa lisää vahvistuksia sen paremmin ulkomailta kuin kotimaasta.

Seura selvitti mahdollisuutta pelaajasiirtoon Hollannista, mutta tämä siirto ei kuitenkaan toteudu.

- Meillä on mahdollisuus hankkia pelaajia, jotka ovat aiemmin pelanneet ammattilaisstatuksella ja joiden sopimus on päättynyt ennen 3.4.2024. Näitä siirtoja on mahdollista tehdä 2 kpl kansainvälisen siirtoikkunan ollessa kiinni (4.4.–1.7.) ja niihin on erikseen anottava lupa Palloliitolta. Pelaaja, jonka osalta keskustelut oli tarkoitus käynnistää, on aiemmin pelannut amatööristatuksella, eikä siirto näin ollen ole mahdollinen, toteaa urheilutoimenjohtaja Jari Ilola.

 

Atlantis FC – RoPS
lauantai 27.4.2024 klo 17:00
Algeco Areena, Pihlajamäki, Helsinki


Seuraava kotiottelu:

RoPS – HJK Klubi 04
lauantai 4.5.2024 klo 16:00
Rovaniemen Keskuskenttä

Kausikortit RoPS verkkokaupasta

Otteluliput myös Tiketistä

Luettu 611 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi