Uutisarkisto

Kaikki uutiset

tiistai, 20 joulukuu 2011 21:43

Hannu Korhonen nuorisojaoston puheenjohtajaksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran johtokunta on nimittänyt nuorisojaoston puheenjohtajaksi Hannu Korhosen. Nuorisojaoston keskeisin tehtävä on toteuttaa johtokunnan junioritoiminnalle asettamat tavoitteet.

Tuore puheenjohtaja kommentoi nimitystään seuraavasti:
- Olen pari vuotta seurannut junioritoimintaa läheltä kun molemmat poikani pelaavat RoPS:n junioreissa. Toiminta on kehittynyt parin vuoden aikana todella paljon ja suunnitelmat toiminnan edelleen kehittämiseksi ovat niin hyvän kuuloisia, että haluan olla mukana niitä toteuttamassa.
- Seuran linjaus omaan junioritoimintaan panostamisesta on mielestäni ainoa oikea tie RoPS:n nostamiseksi takaisin pysyväksi liigaseuraksi. Tulokset eivät näy heti, mutta todella innolla hyppään mukaan porukkaan joka siihen uskoo ja on sen eteen valmis yhdessä tekemään töitä.

© 2011 RoPS

Luettu 3327 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi