Uutisarkisto

Kaikki uutiset

maanantai, 17 kesäkuu 2013 18:47

Kutsu junioreiden vanhemmille

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Hyvät vanhemmat,

Rovaniemen Palloseura haluaa kehittää toimintojaan ja on aloittanut jo sisäisesti suunnittelut tulevaisuuden suuntaviivoista. RoPSin tavoitteena on olla tulevaisuudessa yksi suomalaisen jalkapalloilun huippuseuroista ja tähän emme ilman vanhempien apua pysty. Ennen kuin asioissa halutaan tehdä lopullisia päätöksiä haluaa Rovaniemen Palloseuran johto, työntekijät ja valmentajat kuulla tyttö- ja poikajoukkuiden vanhempia seuran toiminnasta. Tilaisuudessa saa antaa niin risuja kuin ruusujakin ja jatkotoimenpiteistä kerrotaan tilaisuuden osallistujille jatkossakin.

Seura järjestää avoimen keskustelutilaisuuden kaikille vanhemmille lauantaina 6.7. Kello 12-15 Santasportin auditoriossa. Paikalla ovat kaikki seuran avainhenkilöt.

Tilaisuuden jälkeen RoPS kutsuu vieraakseen kaikki vanhemmat seuraamaan Veikkausliigan ottelua RoPS-KuPS Keskuskentälle, ottelu alkaa kello 16. Ottelun vapaaliput jaetaan tilaisuuden jälkeen.

Tervetuloa!

Risto Niva
Puheenjohtaja

Antti Hietakangas
Toimitusjohtaja


 

Luettu 1938 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi