Uutisarkisto

Kaikki uutiset

lauantai, 27 elokuu 2016 22:16

RoPSin naiset jäi sarjakärjen kyydistä: 5-0

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Sarjakärki oli liian kova vastus Rovaniemen Palloseuralle lauantaina Kokkolassa naisten Ykkösen ottelussa. GBK mätti peräti 5-0 (2-0) voiton.

– GBK on ylivoimaisesti paras vastustaja, jonka olemme kohdanneet. Se oli meitä parempi jokaisella osa-alueella, myönsi RoPSin valmentaja Olavi Tammimies. Varsinkin GBK:n ulkomaalaiskolmikko pyöritti peliä taidokkaasti ja piti RoPSin rakentelun vähissä.

– Kaksi ensimmäistä maalia meni meidän piikkiin, mutta loput olivat todellisia tekomaaleja, Tammimies näki.

GBK:n maalit merkittiin Monica Hagströmille (2), Jonna Koivistolle, Marianna Erkkilälle ja Adisa Gracelle. Siinä kun GBK taistelee sarjanoususta, RoPS keskittyy loppukauden sarjapaikan uusimiseen.

– Sarjapaikka on meidän mestaruus, Tammimies totesi. Seuraava vastustaja on Rauman Pallo-Iirot, joka kohdataan Rovaniemellä ensi lauantaina.

Kari Pyykkö
© 2016 Lapin Kansa

 

Luettu 585 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi