Uutisarkisto

Kaikki uutiset

tiistai, 08 marraskuu 2016 09:00

RoPS-junioreille menestystä piirin taitokilpailuista

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Joona Lahdenmäki ja Adam Mekki toivat kasoisvoiton sarjassa C14-pojat Joona Lahdenmäki ja Adam Mekki toivat kasoisvoiton sarjassa C14-pojat Kuva: Tayeb Mekki

Viime viikonlopun Pohjois-Suomen piirin taitokilpailut olivat RoPS:n junioreille jälleen menestys. Juniorit toivat mestaruuden Napapiirille neljässä eri sarjassa. Kaikkiaan 15 RoPS:n junioria sai kultamerkin tai ylsi sarjassaan vähintäänkin kolmen parhaan joukkoon.

C14-ikäluokassa Adam Mekki ja Joona Lahdenmäki juhlivat poikien kaksoisvoittoa sekä Vilma Koivisto tyttöjen mestaruutta. Sarjassa D13-pojat Riku-Veli Niska otti mestaruuden ja Otto Kemppainen kultamerkin. Kultamerkille ylsivät myös E11-pojissa Sampo Peltovuoma sekä E10-pojissa Valtteri Vatanen ja Valtteri Viiri.

Nuoremmissa F9-pojissa kultamerkin saivat Hermanni Mäkiharju, Akusti Siirtola, Paavo Höynälänmaa ja Miika Korhonen sekä F8-pojissa Antti-Jussi Kämäräinen, Elmeri Vilmi ja Turkka Katermaa. Hermanni ja Akusti tuulettivat samalla oman sarjansa kaksoisvoittoa.

RoPS:n nuorisojaoston valmennuspäällikkö Matti Kilpelä on tyytyväinen suojattiensa menestyksestä.

- Seuran kannalta on luonnollisesti iloinen asia, että RoPS:n monivuotiset hyvät tulokset saivat jatkoa. Mutta sitäkin enemmän taitokilpailujen tulokset kertovat näiden nuorten omasta innokkuudesta harjoitteluun, Kilpelä sanoo.

- Taitokilpailuissa mitataan aika pitkälti sitä, kuinka paljon pallon kanssa on vietetty aikaa joukkueen harjoitusten ulkopuolella. Kuten kaikissa lajeissa myös jalkapallossa omaehtoinen harjoittelu on elinehto, mikäli nuori haaveilee menestyksestä omalla jalkapalloilijan polullaan.

 Vilma Koivisto oli mestari sarjassa C14-tytöt (Kuva: Tayeb Mekki)

Valtakunnalliset taitokilpailut järjestetään Kuopiossa 19.-20.11.2016. SM-kilpailuihin pääsevät ikäluokista E10-C15 kaikki sarjojensa mestarit sekä kultamerkkien saajat. RoPS:lta Kuopioon lähtee viisi edustajaa: Adam Mekki (C14), Vilma Koivisto (C14), Riku-Veli Niska (D13), Valtteri Vatanen (E10) ja Valtteri Viiri (E10).

Pohjois-Suomen piirin taitokilpailujen kaikki tulokset näet tästä linkistä.

Teksti: Pasi Pikkupeura
Kuvat: Tayeb Mekki

Luettu 3413 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi