Uutisarkisto

Kaikki uutiset

torstai, 16 maaliskuu 2017 23:18

9-17-vuotiaiden potkutekniikkaleiri Rovaniemellä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Huhtikuun lopulla rovaniemeläisille junioreille avautuu tilaisuus päästä valtakunnan johtavan yksilövalmentajan tehokurssille. OrsaSport ja Rovaniemen Palloseura järjestävät Eeva-Maria Saaren vetämän potkutekniikkaleirin lauantaina 29.4.2017.

Eeva-Maria Saari on maamme pätevimpiä potkutekniikkavalmentajia. Hän toimii HJK:n Veikkausliigajoukkueen yksilövalmentajana, ja on näin ollut auttamassa useita nykyisiäkin RoPS:n pelaajia. Aiemmista RoPS:n pelaajista Eeva-Marian oppia ovat ammentaneet mm. Moshtagh Yaghoubi sekä Eero Markkanen.

Potkutekniikkaleirillä järjestetään kaksi tunnin mittaista harjoitusta. Leiri alkaa lauantaiaamuna kello 9.00 ja jatkuu iltapäivään kello 14.00. Leirihintaan sisältyy lisäksi pääsylippu Veikkausliigaotteluun RoPS – PS Kemi. Odotettu Lapin paikallisderby alkaa klo 16.00.

Leirille mahtuu mukaan 60 nopeinta ilmoittautujaa. Leiri on suunnattu kaikille 9-17-vuotiaille tytöille ja pojille. Leiripäivän hinta on 50€.

Klikkaa ja ilmoittaudu

Potkutekniikan valmentajakoulutus Rovaniemellä 28.4

Potkutekniikkaleirin yhteydessä järjestetään valmentajakoulutus päivää aikaisemmin perjantaina 28.4. Koulutus sisältää teoriaosuuden sekä malliharjoituksen. Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja leiristä: www.orsasport.com/potkutekniikka

Luettu 3582 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi