Uutisarkisto

Kaikki uutiset

sunnuntai, 28 heinäkuu 2019 20:41

Maalausliike Laitila otteluraportti: Tulos kiertää Rovaniemen Palloseuraa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Maalausliike Laitila otteluraportti: Tulos kiertää Rovaniemen Palloseuraa Oona Sarajärvi

RoPS joutui taipumaan kotonaan FC Inter Turulle Albion Ademin ja Filip Valencicin maaleilla 0-2 (0-1). Yksi ottelun kulminaatiopisteistä oli myös Tarik Kadan suora ulosajo aivan toisen jakson alkuminuuteilla.

Pelillisesti RoPS oli jälleen erinomaisesti ottelussa mukana. Kotijoukkue puolusti alkuminuutit matalalta, mutta Inter ei löytänyt keinoja RoPS-muurin murtamiseen.

RoPS keskittyi vastahyökkäyksiin, joista syntyi myös ottelun ensimmäinen maalipaikka. Youness Rahimi murtautui omalta kenttäpuoliskolta Inter-puolustuksen lävitse, mutta laukaus kaarsi hiukan ohi sivutolpan.

Hiukan Rahimin perään Matias Tamminen oli erittäin lähellä viimeistellä ottelun avausmaali Tarik Kadan keskityksestä. Hetkeä myöhemmin Kada itsekin pääsi testaamaan Henrik Moisanderin torjuntataitoja.

Kuin tyhjästä Inter siirtyi 0-1 johtoon Albion Ademin unelmalaukauksella. Ademi laukoi RoPS-puolustajien välistä kierteisenä suoraan yläkulmaan.

- Lisäksi Atte Sihvonen sai paikan, josta olisi voinut tehdä. Juho Hyvärinen pääsi murtautumaan, josta olisi voinut tehdä. Tommi Jäntillä oli lopussa komea laukaus, RoPS-valmentaja Mikko Lignell luetteli lisää RoPS:n maalipaikkoja.

- Me olemme lähellä, mutta tänään se ei tietenkään sen enempää lämmitä. Kertoo se kuitenkin jotain siitä, että jotkin asiat meidän pelaamisessa myös toimii.

RoPS:n puolustus toimi. Inter ei päässyt edes miesylivoimalla kunnollisille maalipaikoille kuin vasta ottelun viimeisillä minuuteilla RoPS:n hakiessa kiivaammin tasoitusta.

Vajaalle RoPS joutui välittömästi toisen jakson alkuminuuteilla. Tarik Kada kaadettiin rangaistusalueella, josta kimpaantuneena Kada demonstroi tilannetta päätuomari Oskari Hämäläiselle. Tuomariin koskettiin, jonka johdosta Hämäläinen näytti Kadalle suoraa punaista.

- Ademin maali tuli hiukan puskista ja oli loistava yksilösuoritus, mutta muuten onnistuimme puolustamaan joukkueena oikeinkin hyvin, Lignell kertaa.

- Toki loppuminuuteilla otimme miesvajaalla vielä yhden hyökkääjän lisää, jolloin välit meidän ensimmäisessä linjassa kasvoi, ja siitä Inter pääsi rokottamaan.

Ottelun niitti iskettiin 86. minuutilla. FC Interin nopeasta hyökkäyksestä Timo Furuholm keskitti vapaana olleelle Filip Valencicille, joka sai viimeistellä kauden 14. osumansa.

RoPS-leirissä päät olivat syystäkin aavistuksen painoksissa. Jälleen yksi hyvä suoritus päättyi tuloksettomasti. Joukkueella ei kuitenkaan ole muuta tietä kuin työnteko.

- Seuraavaksi alamme keskittymään Ilves-otteluun sekä niihin seikkoihin, joilla voimme Ilveksen voittaa, Mikko Lignell päätti.

RoPS – FC Inter 0-2 (0-1)

36’ 0-1 Albion Ademi
86’ 0-2 Filip Valencic

RoPS Kokoonpano

3 Taye TAIWO
5 Kalle KATZ
6 Atte SIHVONEN
7 Youness RAHIMI (84’ Sampo ALA)
14 Eetu MUINONEN (46’ Tommi JÄNTTI)
20 Juho HYVÄRINEN
21 Matias TAMMINEN (23’ Niklas JOKELAINEN)
25 Antonio REGUERO
33 Agnaldo MORAES JR
34 Tarik KADA
88 Mohamadou SISSOKO

2 Henrik ÖLANDER
12 Mikko RANTALA
17 Sampo ALA
22 Rasmus DEGERMAN
23 Niklas JOKELAINEN
24 Tommi JÄNTTI
27 Samuel OLABISI

Luettu 2099 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi