Uutisarkisto

Kaikki uutiset

keskiviikko, 14 lokakuu 2020 11:47

Jeremias Fisk mukaan Rovaniemen Palloseuran työntekijätiimiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(4 ääntä)

Rovaniemeläinen Jeremias Fisk on viime vuosina toiminut RoPSissa juniorivalmentajana. Nyt hänen työnkuvansa tulee laajenemaan kentän ulkopuolellekin.

25-vuotias Fisk tulee jatkossa valmentamisen ohella toimimaan seuran viestintä- ja mediapuolella. Tämän lisäksi hän on mukana Avainpelaajaksi-nimisessä EU-hankkeessa, jossa RoPS on mukana yhdessä REDUn ja Rovalan kanssa. Hankkeesta informoidaan tarkemmin myöhemmin.

Fisk on pelaajana käynyt RoPSin junioriputken ja valmentanut seurassa 16-vuotiaasta lähtien kolmea vuotta lukuun ottamatta. Puheenjohtaja Risto Niva on tyytyväinen, että työtehtävään saatiin vahvan RoPS-taustan omaava henkilö.

- Moni näkee RoPSin nimenomaan jalkapalloilijoiden kasvattajana, mutta kyllä me toivomme, että pystymme seurana tukemaan junioreidemme kasvua muillakin elämän osa-alueilla, Niva kommentoi.

- Tällä kertaa olemme saaneet kasvatettua junioriputkestamme tavoitteellisen nuoren valmentajan, jolla on myös osaamista muilla alueilla, joihin tarvitsimme vahvistusta.

Juniorivalmentajana Fisk on toiminut RoPSissa ja helsinkiläisessä KäPassa. Hän on myös ollut mukana Palloliiton aluejoukkuetoiminnassa, Huuhkajaturnauksissa ja Lapin Urheiluopisto Santasportin yläkouluakatemiassa.

Koulutukseltaan Fisk on liikuntaneuvoja. Hän on myös suorittanut Laajasalon Opistossa urheilutoimittajakoulutuksen.

Luettu 3502 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi