Uutisarkisto

Kaikki uutiset

keskiviikko, 03 marraskuu 2021 12:19

Rovaniemen Palloseura palkitsi kauden 2021 parhaat

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(7 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran juniorikauden perinteinen palkitsemistilaisuus pidettiin tänä vuonna Miesten Ykkösen viimeisen kotiottelun yhteydessä. Palkittavina oli jälleen kymmenittäin tulevaisuuden jalkapallotähtiä.

Pojat 2014, 2013 ja 2012

Kaikki pelaajat palkittiin

Pojat 2011 Sininen

Kauden pelaaja: Einari Sirkka

Einarilla on suuri intohimo lajia kohtaan ja se näkyy hänen harjoittelussa ja pelaamisessa. Tehnyt paljon töitä omalla ajalla, joka näkyy hänen hallitessaan palloa erinomaisella tavalla. Muutenkin hänen peruspelaamisen taso on erinomaisella tasolla ikäisekseen.

Esimerkillisin pelaaja: Jooa Lehtosalo

Jooa on loistava joukkuepelaaja, joka antaa kentällä aina kaikkensa. Jaksaa myös kannustaa omia kavereita pettymysten edessä. Jooa noudattaa erinomaisesti joukkueen yhdessä sovittuja sääntöjä.

Kehittynein pelaaja: Eevert Pekkala

Eevertin kilpailuvietti on todella hyvällä tasolla, joka on johtanut siihen, että hän on kehittynyt isoin askelin kuluvan kauden aikana. Hän harjoittelee monipuolisesti omalla ajalla, joka on todella tärkeää tässä iässä.

Pojat 2011 Valkoinen

Kauden pelaaja: Eemi Hokkanen

Eemi on ollut valkoisen joukkueen tuki ja turva erityisesti puolustuksessa. Puolustaa erinomaisesti ja lähtee hienoihin nousuihin sen jälkeen pallon kanssa. Nopea jalkainen kaveri, joka aiheuttaa aina uhkaa vastustajalle.

Esimerkillisin pelaaja: Martti Salo

Älykäs joukkuepelaaja, jonka pelaamista on ilo seurata. Tekee hyvin usein peliä edistäviä ratkaisuja joko syöttämällä tai kuljettamalla. Todella pidetty kaveri joukkueessa, joka jaksaa aina näyttää esimerkkiä omalla toiminnallaan.

Kehittynein pelaaja: Jami Haikonen

Jamin kohdalla kehityksessä näkyy monipuolinen liikunnallisuus, joka on myös kehittänyt paljon hänen lajitaitojansa. Osallistuu aktiivisesti joukkueharjoitteluun ja pelaa turnauksissa aina täysillä. Kehittynyt hurjasti kuluvan kauden aikana.

Pojat 2011 Musta

Kauden pelaaja: Veikka Härkönen

Veikka on näppärä ja taitava pelaaja, jolla on todella hyvä peruspelaamisen taso. Hän osaa harhauttaa vastustajan monipuolisesti, olla pelattavissa ja tunnistaa hyvin syötänkö vai kuljetanko-tilanteita. Lisäksi Veikka on pidetty kaveri joukkueessa.

Esimerkillisin pelaaja: Viljami Poikela

Viljami Poikela. Viljamissa on kapteenin ainesta. Toimii aina esimerkillisesti harjoituksissa ja peleissä ottamalla muut huomioon ja pelaamalla aina loppuun asti. Lisäksi Viltsulla on aina sopiva pilke silmäkulmassa.

Kehittynein pelaaja: Niklas Inkeröinen

Moniosaaja pallopeleissä, jonka 1v1 pelaaminen on erityisesti kehittynyt tämän kauden aikana. Niken pelirohkeus on kovalla tasolla, joka siivittää varmasti jatkossakin hänen kehitystään. Seuraava vaihe peruspelaamisessa on tunnistaa milloin luopua pallosta ja syöttää paremmassa asemassa olevalle pelaajalle. Nauttii pelaamisesta ja on pelikentällä aina hymyssä suin.

Pojat 2010 Sininen

Kauden pelaaja: Weeti Sukuvaara

Ikäluokan kokonaisvaltaisin pelaaja! Weeti kykenee sopeutumaan pelissä likimain jokaiseen hetkeen ja tilanteeseen, ja varmistaa upealla tavalla edun joukkueelleen.

Esimerkillisin pelaaja: Veeti (Juve) Härkönen

Käsittämätön kova työmoraali ja todella ahkera! Äärimmäisen omistautunut lajille, kuten moni muukin meidän pelaajista. Juvella ei nouse selkä pystyyn, eikä syy tai vika löydy muista vaan aina pelaa aina joukkueelle sinisellä sydämellä.

Kehittynein pelaaja: Eetu Juopperi

Voitontahtoa on aina ollut ja treenimoraali on noussut kohisten. Keskittyminen on kohdistettu yhä enenemissä määrin itse lajiin, oli kyseessä sitten treenit tai peli. On kehittynyt entisestään ohittamisessa, kuljettamisessa ja valinnoissa syötön ja kuljettamisen välillä!

Pojat 2010 Valkoinen

Kauden pelaaja: Arttu Paavola

Kehittynyt todella paljon erilaisin tilanteisiin sopeutumisessa, eli kykene ratkaisemaan pelissä eteen tulevia ongelmia oman joukkueen hyväksi. Omaa vahvan ohituksen, sekä kykenee etenemään myös syöttämällä.

Esimerkillisin pelaaja: Saska Syysmaa

Todella kova työmoraali ja jos jatkaa tällä tavalla niin kehitys kehittyy entisestään. On oikealla tiellä ja Saska nauttii futiksesta todella paljon. Ei jätä koskaan yhtään tilannetta kesken oli ympäristö mikä hyvänsä!

Kehittynein pelaaja: Leevi Pirilä

Upea treenimotivaatio, joka on näkynyt kehittymisenä! Löytää syötöillä mallikkaasti omat pelaajat ja kykenee kombinaatiopelaamiseenkin. Peleissä usein keskikentän moottori.

Pojat 2010 Musta

Kauden pelaaja: Joel Jokinen

Joel on kehittynyt kauden aikana ja valmennustiimi mieltää hänet kokonaisvaltaiseksi pelaajaksi. Kykenee luomaan etua kentällä omalla sijoittumisellaan ja syötöillään. Kun treeneissä on 100-lasissa, osaa vaatia myös muilta antamaan parastaan.

Esimerkillisin pelaaja: Asla Marjeta

Tempperamenttisuus on hieno piirre pelaajassa ja Asla onkin oiva esimerkki siitä, että jokainen saa olla oma itsensä ja hän on juuri sitä. Joukkue ja joukkuekaverit merkkaavat Aslalle paljon ja tämä näkyy peleissä tunteena ja palona lajia kohtaan! Yrittää matseissa aina parhaansa ja on sisukkuuden ilmentymä.

Kehittynein pelaaja: Niklas Pokka

Niklas on kehittynyt valtavasti sekä pallollisessa toiminnassa, mutta ennen kaikkea pallottomassa. Kykenee riistoihin todella kovalla prosentilla ja kontrolloi omaa alueettaan puolustettaessa. Oppinut havainnoimaan ympäristöään enemmän ja kehittynyt tukemisessa huimasti!

Tytöt 2010 – 2012 Sininen ja Valkoinen

Kauden pelaajat: Piitu Spets ja Piitu Hietanen

Molemmat ovat treenanneet ahkerasti ja ovat hymyssä suin. Positiivisia pelaajia, jotka pitävät joukkueessa hyvää ilmapiiriä. Hoitavat kentällä oman tonttinsa hyvin.

Esimerkillisimmät pelaajat: Lara Sainio ja Aamu Mustonen

Hoitavat tunnollisesti oman roolinsa ja paikkansa kentällä. Treenaavat keskittyneesti ja näyttävät hyvää esimerkkiä muille pelaajille.

Kehittyneimmät pelaajat: Louna Teräs ja Fanni Pahtakari

Tytöt ovat uusia pelaajia joukkueessa. Lounalla on tullut koko ajan enemmän itsevarmuutta omaan tekemiseen. Fanni laittaa vastapelurin ahtaalle ja hoitaa oman tonttinsa hyvin.

Tytöt 2007 – 2009 Sininen

Kauden pelaaja: Sohvi Paajanen

Joukkueen paras maalintekijä ja varakapteeni. Pelatessaan omalla tasollaan, on jatkuva uhka vastustajalle. Nostattaa joukkuehenkeä keksimällä yhteistä kivaa. Huomioi esimerkillisesti joukkuekaverit harjoituksissa, peleissä ja kentän ulkopuolella. Kannustaa, vaatii ja ohjaa joukkuekavereitaan harjoituksissa ja peleissä.

Esimerkillisin pelaaja: Sofia Tauriainen

Esimerkki kentällä ja kentän ulkopuolella: tekee mitä valmennus pyytää ja joukkue tarvitsee. Aina valmis uhrautumaan joukkueen eteen. Harjoituksissa aina 100 prosenttisella asenteella ja vaatii itseltään sopivan paljon. Ei joukkueen äänekkäin, mutta kannustaa, ohjaa ja motivoi joukkuekavereitaan tarvittaessa.

Kehittynein pelaaja: Veera Viiri

Vaihtoi kauden aikana pelipaikkaa ja kehittyi uudella paikalla joukkueen profiilipelaajaksi. Älykäs pelaaja, joka näkee pelin tapahtumat hyvin. Sinnikäs raastaja ja pallonriistäjä, joka ei anna armoa kookkaammillekaan vastustajille. Tekee hurjia määriä töitä harjoituksissa ja peleissä. Kyselee ja haluaa kehittyä koko ajan paremmaksi pelaajaksi.

Tytöt 2007 – 2009 Valkoinen

Kauden pelaaja: Milla Seitamaa

Joukkueen kapteeni pelasi loistavan kauden: teki jokaisessa ottelussa valtavan määrän töitä kentällä, syötti ison osan joukkueen maaleista ja teki toiseksi eniten maaleja. Yksi joukkueen johtajista, joka ottaa huomioon joukkueen kaikki pelaajat. Kannustaa aina omiaan ja vaatii joukkueeltaan oikeita asioita oikeaan aikaan.

Esimerkillisin pelaaja: Veera Vatanen

Ei ehkä se perinteisin valmennuksen esimerkkipelaaja: tekee kyllä kaikki mitä sovitaan, pyydetään ja käsketään, mutta yleensä vasta kyseenalaistamisen jälkeen. Haastaa valmentajiaan sopivasti kysymyksillään ja kyseenalaistamisillaan, mutta toimii aina sen jälkeen 100 prosenttisella asenteella. Aina ajoissa kentällä, eikä ensimmäisenä lähdössä pois.

Kehittynein pelaaja: Emma Vanha

Kehittyi kauden aikana paljon ja otti joukkueessa kauden edetessä isompaa pelillistä roolia. Kehittynyt teknisesti, taktisesti ja fysiikaltaan. Voittaa kaksinkamppailuja, tekee kentällä paljon töitä, eikä anna enää periksi. Kauden aikana kuoriutui vastustajalle sopivan ilkeä pelaaja, joka röyhkeydellään edistää joukkueen peliä ja pystyy tarvittaessa myös pelaamaan pallon omilleen.

Pojat 2009 Sininen

Kauden pelaaja: Pete Karppinen

Yksi joukkueen ehdottomista avainpelaajista hyvin menneellä pelikaudella. Tinkimätön treenaaja. Voi ratkaista pelejä henkilökohtaisilla huippusuorituksilla, mutta tekee myös vierellä pelaavista kavereista piirun verran parempia. Pelasi isoja peliminuutteja myös vuotta vanhempien joukkueessa Puolen Suomen Liigassa.

Esimerkillisin pelaaja: Tobias Kylmänen

Puolustuslinjan luottopelaaja ohjaa ja kannustaa koko joukkuetta väsymättömästi. Yrittää aina parhaansa ja vaatii sitä myös muilta. Antaa periksi vasta päätösvihellyksen jälkeen, jos sittenkään.

Kehittynein pelaaja: Eemil Kontiokoski

Yksi joukkueen tehokkaimmista pelaajista. Valtava halu treenata ja positiviinen asenne takaavat noususuuntaisen oppimiskäyrän. Sijoittumisen ja pallonhallintapelaamisen periaatteet menivät harppauksin eteenpäin, täydentäen pelaamisen kokonaisuutta häikäisevän yksilötaidon ohella.

Pojat 2009 Valkoinen

Kauden pelaaja: Aapo Alviola

Joukkueen hyvin menneen pelikauden takuumies. Luotettavuuden perikuva, joka voidaan laittaa tilanteeseen kuin tilanteeseen vailla huolen häivää. Otti ja sai vastuuta molemmilla sarjatasoilla kuluneen kauden aikana.

Esimerkillisin pelaaja: Kristian Välimaa

Monipuolinen ja tasapainoinen pelaaja, joka pärjää millä pelipaikalla tai missä ympäristössä tahansa. Kohtelias, tunnollinen ja ystävällinen - ja kaikkea muutakin sellaista, mitä esimerkilliseltä pelaajalta voi toivoa. Koko muun joukkueen korkealle arvostama joukkuekaveri.

Kehittynein pelaaja: Jesse Petäjäjärvi

Kivenkova pelimies, joka on löytänyt sopivan roolin itselleen myös tolppien välistä. Maalivahtina kehittyminen etenee hyvin jyrkällä kulmakertoimella. Toimii joukkueen viimeisenä lukkona ja venyy tarvittaessa pelastamaan jo varmalta maalilta näyttäneet tilanteetkin.

Pojat 2008 Sininen

Kauden pelaaja: Anttu Saarinen

Anttu vastasi kauden aikana RoPS P08 -joukkueen maalitehtailusta tekemällä 24 maalia virallisissa sarjaotteluissa. Maalitehtailun lisäksi hän osoitti monipuolista osaamistaan muillakin pelipaikoilla. Anttu on voitontahtoinen pelaaja, jonka vahvasta sitoutumisesta sai kauden aikana nauttia myös P07 -ikäkausijoukkue. Anttu on poikkeuksellinen nuori jalkapalloilija, joka kykenee haastamaan myös valmentajat pelillisistä teemoista.

Esimerkillisin pelaaja: Lassi Pyykkö

Lassi osoitti intohimoaan lajia kohtaan mm. olemalla joukkueen harjoitustilaston kärkipaikoilla. Hän pelasi kauden aikana peräti kolmea eri sarjaa, mikä osoittaa hänen vahvan sitoutumisensa joukkueen toimintaan. Hän pyrki harjoituksissa ja peleissä aina antamaan parastaan, minkä lisäksi hän kannusti joukkuetta myös verbaalisella lahjakkuudellaan.

Kehittynein pelaaja: Otso Sandgren

Otso harjoitteli kauden aikana paljon omatoimisesti. Omatoiminen harjoittelu näkyi joukkueemme harjoituksissa ja peleissä mm. siten, ettei hänelle löytynyt voittajaa kaksinkamppailuissa. Lisäksi Otsosta kehittyi kauden aikana virtuoosimainen pelaaja 1v1 tilanteissa, joiden kohokohtana oli laittaa vastustajalta "puikot". Lisäksi Otso on jo nyt hyökkäyspään kulmissa yhtä vaarallinen, kuin RoPS -legenda Steven Pollack.

Pojat 2008 Valkoinen

Kauden pelaaja: Kauri Kilpala

Kauri ja Kaurin vasuri dominoivat joukkueen vasenta kaistaa niin hyökkäys- kuin puolustuspäissä. Yrittäkääpä riistää pallo Kaurilta. Helpommin sanottu, kuin tehty.

Esimerkillisin pelaaja: Pekko Peteri

Pekon yritys ja tsemppaus harjoituskentällä nostaa kaikkien muidenkin pelaajien vaatimustasoa treeneissä. Pekko on helppo valmennettava ja koutsi voikin huoletta heittää Pekon pelissä paikalle kuin paikalle.

Kehittynein pelaaja: Jaakko Johansen

Jaakko otti kauden edetessä isoja kehitysaskeleita pelimiehen tiellä ollen loppukaudesta hankala pideltävä vastustajan puolustukselle.

Pojat 2007

Kauden pelaaja: Onni Romakkaniemi

Oli kaudella joukkueen puolustuksen tukipilari ja turva vaikeilla hetkillä.

Esimerkillisin pelaaja: Roni Saijets

Kova ja pitkäjänteinen työ tuottanut tulosta.

Kehittynein pelaaja: Turkka Katermaa

Hieno esimerkki muille, miten kova ja nöyrä työnteko vie pelaajaa eteenpäin.

Pojat 2006

Kauden pelaaja: Joel Niska

Esimerkillisin pelaaja: Lukas Ilola

Kehittynein pelaaja: Jan-Eemil Tuulaniemi

Lappi United

Kauden pelaaja: Sanni Mäki

Esimerkillisin pelaaja: Kristiina Saijets

Kehittynein pelaaja: Seela Salokangas

B-Tytöt

Kauden pelaaja: Veera Harjula

Joukkueemme kapteeni on osoittanut kauden aikana erinomaisia johtajuuden merkkejä. Keskikentän moottorina toimineen Veeran pelaamisesta ja olemisesta näkyy vahva joukkueen edun ajattelu, joka usein menee oman edun edelle! Myös tahto rakentaa vahvaa ja voittavaa joukkuehenkeä näkyy Veeran tavassa vuorovaikuttaa niin joukkueen kuin myös valmennuksen kanssa.

Esimerkillisin pelaaja: Nanna Peteri

Nanna on aina treeneissä ja peleissä paikalla oikealla ja tavoitteelisella asenteella. Tekemisestä huokuu vahva halu kehittyä pelaajana sekä viedä joukkuetta eteenpäin. Ei ole tilannetta jossa Nanna jättäisi tekemisen kesken, niin treeneissä kuin peleissä!

Kehittynein pelaaja: Saana Kotanen

Kuluneen kauden aikana Saana on ottanut selkeitä kehitysaskeleita omassa pelaamisessaan niin pallon kanssa kuin ilman palloa. Tasainen kehitys on näkynyt viime kädessä maalisarakkeessa niin Naisten 2.
Joukkueen kuin myös B-tyttöjen ykkösen peleissä!

B-Pojat

Kauden pelaaja: Tatu Lakela

Esimerkillisin pelaaja: Alex Tolra

Kehittynein pelaaja: Daniel Salmela

Seuran Erikoispalkinnot

Vuoden nuori tyttöpelaaja 2021
Neea Tähtisaari

Vuoden nuori poikapelaaja 2021
Leo Autti

Vuoden tyttöpelaaja 2021
Emilia Kristo

Vuoden poikapelaaja 2021
Miska Ylitolva

Vuoden valmennustiimi 2021
Pojat 2010

Vuoden seuratoimija 2021
Pentti Katermaa

Vuoden joukkue 2021
Tytöt 2007 -2009

 

Luettu 3868 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi