Uutisarkisto

Kaikki uutiset

torstai, 11 marraskuu 2021 08:13

P2015 toiminta lähtenyt vauhdilla käyntiin - junioripäällikkö Antti Okkoselta kehuja tuoreelle valmennustiimille

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPSin junioripuolen nuorimman poikajoukkueen toiminta on vasta käynnistynyt, mutta treeneissä on päällä jo täysi tekemisen meininki. Innokkaat uudet pelaajat toivotetaan tervetulleeksi joko suoraan mukaan tai vaikka ensin kokeilemaan jalkapalloa harrastuksena.

Tänä syksynä perustettu RoPSin vuonna 2015 syntyneiden joukkueen ympärille on viime kuukausina saatua kasattua todella laadukas valmennusryhmä. RoPSin junioripäällikkö Antti Okkonen kertoo olevansa erittäin tyytyväinen vastuuvalmentaja Sini Turpeenniemen johtamaan tiimiin, josta löytyy runsaasti muun muassa pelaaja-, opettaja- ja valmennuskokemusta.

- Olen todella tyytyväinen valmennustiimiin, jonka olemme saaneet kasaan, Okkonen kehui.

- Valmentajat osaavat toimia pienten lasten kanssa, mutta samalla opettaa lajiin liittyviä taitoja ikätasoon nähden.

Ikäkausijoukkueisiin liittyminen on erinomainen tapa jatkaa jalkapalloharrastusta Nappuloiden jälkeen tai aloittaa kokonaan uusi liikunnallinen harrastus.

Nappuloihin verrattuna ikäkausijoukkueissa siirrytään jo oikeaan joukkuetoimintaan. Ryhmä esimerkiksi kiertää turnauksia yhdessä, jolloin mukana ovat omat joukkuekaverit ja tutut valmentajat sekä taustahenkilöt.

Joukkueen harjoitukset ovat talvisin kahdesti viikossa. Torstaisin ryhmä harjoittelee Rantavitikan koulun salissa klo 16:30-17:30, ja sunnuntaisin Ounashallissa klo 09:00-10:00.

Innokkaat uudet pelaajat voivat olla yhteydessä valmentaja Turpeenniemeen, ja tulla mukaan harjoituksiin. Toimintaa voi alkuun kokeilla ilman sitoumuksia.

Sini Turpeenniemi: 040 8365323 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

WhatsApp Image 2021 11 08 at 145058

Luettu 1088 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi