Uutisarkisto

Kaikki uutiset

tiistai, 16 marraskuu 2021 10:53

Metti Näsman ja Neea Tähtisaari mukana U16-tyttöjen maajoukkueleirillä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran Metti Näsman ja Neea Tähtisaari ovat mukana, kun vuonna 2006 syntyneiden tyttöjen maajoukkue kokoontuu Eerikkilässä.

Suomen alle 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkue leireilee Eerikkilässä 16.-19. marraskuuta. Neea Tähtisaari valittiin mukaan jo alkuperäisen listan mukaan, jonka lisäksi Metti Näsman otettiin myöhemmin mukaan ensimmäisiltä varasijoilta.

Joukkueen päävalmentaja Pekka Söderström valitsi leirille 28 pelaajaa. Kyseessä on ikäluokan toinen maajoukkueleiri.

- Pyrimme varmistamaan, ja että pelaajat pystyvät mahdollisimman laadukkaaseen talviharjoitteluun. Testaamme pelaajia ja opastamme heitä urheilijana kasvamisessa. Tämä leiri tukee heidän tekemistään arjessa, ja pyrimme samalla auttamaan seuroja, Söderström kertoi Palloliiton verkkosivuilla.

- Pelaamme myös keskinäisen ottelun. Pelilliset tavoitteet on jatkaa siitä, mihin edellisellä, oikein onnistuneella leirillä jäimme. Haluamme viedä niitä asioita kuten tilanteenvaihtovalmiutta eteenpäin. Kiinnitämme erityistä huomiota myös pelinavaamiseen erilaisia prässejä vastaan.

Luettu 2075 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi