Uutisarkisto

Kaikki uutiset

torstai, 18 marraskuu 2021 08:53

Turnausinfo Palloliiton P13 1. tason lopputurnaukseen 19. – 21.11.2021

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(1 ääni)

Rovaniemellä pelataan 19. – 21. marraskuuta Suomen Palloliiton P13 poikien 1. tason lopputurnaus. Turnaukseen osallistuu kahdeksan joukkuetta. Järjestävä taho on Rovaniemen Palloseura.

Halli ja tilat

Turnaus pelataan Ounashallissa. Ounashallin kentän koko on 90 x 51 metriä. Hallilla on joukkueiden käyttöön neljä pukukoppia.

Hallilta löytyy muutamia mahdollisia kuvauspaikkoja, joista joukkueet pystyvät kuvaamaan ottelut halutessaan. SPL tai järjestäjäseura ei järjestä kuvauspalveluita erikseen.

Hallilla on järjestäjäseuran ylläpitämä kanttiini turnauksen ajan.

Katsojat

Katsojilla on turnaukseen vapaa pääsy. Lapin sairaanhoitopiirin alueella ei ole voimassa olevia rajoituksia yleisötilaisuuksien järjestämisestä.

Yleisötilaisuuksissa, yhteisissä kokoontumisissa ja julkisten tilojen käytössä on kuitenkin muistettava perusohjeet koronavirustartuntojen leviämisen estämiseksi. Paikalle tullaan vain terveenä ja kasvomaskin käyttöä suositellaan.

Majoitus, ruokailu ja kokoustilat

Kaikki joukkueet majoittuvat ja ruokailevat Lapin Urheiluopisto Santasportin tiloissa. Santasportin rooliin kuuluvat myös ruokailut ja kokoustilojen tarjoaminen.

Santasport tulee myös laskuttamaan joukkueilta turnauksen 300 euron osallistumismaksun. Osallistumismaksulla katetaan hallivuokra ja erotuomarimaksut.

Lounas on tarjolla päivittäin Santasportin ravintola Puhdissa klo 11.00 – 14.00 ja päivällinen klo 16.00 – 19.00. Tarkemmat ruokailujen aikataulut kannattaa sopia Santasportin kanssa.

Kokoustiloja voi varata laittamalla viestiä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Huomioikaa, että Santasportilla on käytössä maskisuositus.

Turnauksen säännöt

Turnauksen säännöistä vastaa Suomen Palloliitto.

Otteluiden kesto on 2x25 minuuttia 5 minuutin tauolla. Jatko-otteluissa peliaika on 2x10 minuuttia. Jatko-ottelu on käytössä ainoastaan turnauksen finaaliottelussa. Muissa pudotusotteluissa mennään suoraan rangaistuspotkuille.

Otteluissa on käytössä edestakaiset vaihdot.

Alkulämmittelyitä varten on varattu n. 30 minuuttia kenttäaikaa ennen jokaista peliä.

Ensiapu

Joukkueet vastaavat ensihoidosta itse. Vakavissa loukkaantumisissa ottakaa yhteys numeroon 112. Rovaniemen Keskussairaalaan on matkaa Ounashallilta n.1,5 km ja sairaalan osoite on Ounasrinteentie 22, 96400 Rovaniemi.

Yhteystiedot ja tulospalvelu

Järjestäjäseura vastaa turnauksen tulospalvelusta.

Tulospalveluvastaa Mira Kulju (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040-1869302).

Turnauspäällikkö Pirkko Gylden (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 044-0707666).

Linkki otteluohjelmaan: https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/P13-1!NuoretKP2021/fixture

Turnaukseen osallistuvat joukkueet

Lohko A

FC Espoo
FC Inter, Turku
OLS Sininen, Oulu
RoPS, Rovaniemi

Lohko B

HJK, Helsinki
Ilves, Tampere
KuPS YJ, Kuopio
TiPS, Vantaa

 

Luettu 1597 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi