Uutisarkisto

Kaikki uutiset

keskiviikko, 06 heinäkuu 2022 08:03

RoPS:n tytöille arvokasta kokemusta Helmariturnauksesta

Arvostele tätä artikkelia
(5 ääntä)

Helmariturnaus (tytöt 2008) pelattiin Eerikkilässä 19. – 22.6. Rovaniemen Palloseurasta oli mukana useita pelaajia.

Huuhkaja- ja Helmariturnaus on Suomen Palloliiton järjestämä pelaajakehitystapahtuma, jossa yhdistyy pelaajatarkkailu, valmennusosaamisen kehittäminen ja nuorten urheilijaksi kasvun tukeminen. Turnaukset ovat osa vuoden aikana toteutuvia Huuhkaja- ja Helmaripäivien tapahtumaketjua ja osa suomalaisen jalkapalloilijan pelaajapolkua.

Tänä vuonna turnauksessa oli mukana 12 joukkuetta, jotka muodostettiin alueellisesti vuonna 2008 syntyneistä tytöistä. Yhteensä turnaukseen osallistui noin 220 aluevalmentajien valitsemaa pelaajaa.

Rovaniemen Palloseurasta Helmariturnaukseen valittiin (kuvassa ylärivissä vasemmalta) Veera Viiri, Ronja Akujärvi, Pihla Korhonen, (alh. vas.) Sofia Kantola, Saaga Nousiainen, Sohvi Paajanen ja kaksoisedustuksella pelaava Sanni Mäki (Pellon Ponsi).

Joukkueessa turnaukset nimetään Suomen maajoukkuepelaajien mukaan, RoPS:n pelaajia oi mukana joukkueissa ”Team Kuikka” ja ”Team Korpela”.

Team Kuikka jäi pisteen päähän finaalipaikasta. Pronssipelissä tuli tappio ja lopulta A-lohkon neljäs sija. Team Korpela putosi pronssipelistä maalierolla. Viimeisestä pelistä tuloksena oli voitto ja B-lohkon viides sija. Turnauksessa maaliverkkoja pääsivät heiluttamaan Kantola (1) ja Paajanen (3).

Päiviin sisältyi paljon hienoja onnistumisia, mutta myös lajin luonteeseen kuuluvia pettymyksen tunteita. Ennen kaikkea rutkasti uutta oppia tulevaan!

Luettu 1261 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi