Uutisarkisto

Kaikki uutiset

keskiviikko, 22 maaliskuu 2023 13:36

Sinustako osa RoPSilaista jalkapallokesää?

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura järjestää tänäkin kesänä nappulatoimintaa lähikentillä. Nappulakausi alkaa 4.5.2023 ja kestää 3.9.2023 asti. Nappularyhmien ohjaajien haku on käynnissä!  

Nappulaohjaus on loistava tilaisuus kasvattaa työkokemusta lasten ohjaamisesta, toimia osana hauskaa jalkapallotoimintaa tai ottaa ensiaskeleita jalkapallovalmentajana.

Kaikille nappulaohjaajille järjestetään perehdytys ennen kauden alkua. Kouluttajina toimivat seuran junioripäällikkö Antti Okkonen ja nappulapäällikkö Lauri Auno. Lisäksi ohjaajilla on mahdollisuus osallistua seuran valmentajakoulutuksiin. Ryhmien ohjaukset pyritään toteuttamaan työpareina, jotta harjoitukset saadaan järjestettyä tehokkaasti ja mielekkäästi.

Nappularyhmiä on useampana eri viikonpäivänä, joten ohjaustehtävä on hyvin soviteltavissa muihin arjen aikatauluihin. Aiempi kokemus lasten ohjaamisesta on eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on innostus ja halu oppia uutta!

Ohjaajille maksetaan tehtävästä korvaus. Mikäli sinulla on käytössä Rovaniemen kaupungin tai jonkun muun tahon myöntämä kesätyöseteli, mainitsethan sen hakemuksessa. Kesätyöseteli ei ole kuitenkaan edellytys ohjaajana toimimiselle.

Ohjaajina voivat mainiosti toimia myös nappuloiden isät ja äidit. Lajitaitoja tärkeämpää on kyky toimia lapsiryhmässä. Vanhemman toimiessa ohjaajana, oman lapsen nappulamaksu hyvitetään.


Mikäli innostuit, ilmoita halukkuudestasi toimia ohjaajana oheisen lomakkeen kautta 14.4.2023 mennessä: https://forms.gle/a3pJqEiiCgUFEDrJ7


Lisätietoa nappulaohjaajan tehtävistä, ryhmistä yms. saat nappulapäälliköltä (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., +358452740830), ole rohkeasti yhteydessä!

Järjestetään yhdessä hauska ja ikimuistoinen nappulakesä 2023!

Luettu 560 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi