Uutisarkisto

Kaikki uutiset

maanantai, 05 kesäkuu 2023 13:20

RoPS panostaa vastuullisuustekoihin - uusi tapahtumakonsepti huomioi rovaniemeläiset lapsiperheet

Arvostele tätä artikkelia
(7 ääntä)

500 perheelle Toivonkipinöitä - Iloa ja elämyksiä yhteisöllisyyttä vahvistaen.

Rovaniemen Palloseuran uudistustyöhön kuuluvana seura on luonut yhteistyökumppaneidensa kanssa sisältöjä myös seuran vastuullisuusohjelmaan. Seura haluaa panostaa entistäkin vahvemmin rovaniemeläisten lasten ja nuorten hyvinvointiin ja kasvatukseen. Syntyi Toivonkipinöitä -hyväntekeväisyysottelukonsepti, joita on päätetty toteuttaa viisi kauden aikana ja jonka myötä tarjotaan kesäkauden aikana viidelle sadalle hyväntekeväisyyspaketti. Yhteiskuntavastuullisuustekoja ovat lähteneet yhteistyössä toteuttamaan yritykset ja organisaatiot, jotka haluavat panostaa arvokumppanuuteen.  Toivonkipinöitä -konseptin pääyhteistyökumppani on HOPE ry.

Toivonkipinöitä -hyväntekeväisyysottelun tavoitteena on mahdollistaa mahdollisimman monelle perheelle tänä kesänä hyviä yhteisiä kokemuksia kentän reunalta, yhteistä liikunnallista harrastusta ja ajanvietettä tarjoten.  Jalkapallo-ottelu on enemmän kuin pelipäivä ja harrastus. Se on yhteinen hetki, hyvässä seurassa eletty kokemus, joka tarjoaa unohtumattomia muistoja, valmennettuja liikunnallisia haasteita ja mahdollisuuden unohtaa arjen haasteet. Se on iloa, jännitystä, hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä – rovaniemeläistä joukkuehenkeä luoden.

Toivonkipinöitä -hyväntekeväisyysotteluissa RoPS tarjoaa yhteistyökumppaneiden kanssa sadalle (100) perheenjäsenelle per ottelu hyväntekeväisyyspaketin: vapaaliput, RoPS lahjan, valmentajatapaamisen tarjoiluineen sekä tutustumisharkat.

 Rovaniemen Palloseuran tämän kesän yhtenä tärkeänä tavoitteena on tuoda ottelutapahtumat lähelle mahdollisimman monia kaupunkilaisia.

- RoPS on avainpelaaja lasten ja nuorten liikuttajana ja kasvattajana. Meillä on molemmissa edustusjoukkueissa paljon ”oman kylän” nuoria pelaajia ja lisää kasvamassa ikäkausijoukkueissa. Tutkitusti luomme merkittävää hyvinvointia alueelle jo nyt. On hienoa, että Hope ry:n ja Metsähallituksen kaltaisten kumppaneiden kanssa pystymme altistamaan mahdollisimman paljon paikallisia perheitä futiskärpäsen puraisulle ja hyvän liikuntaharrastuksen pariin, kertoo RoPS ry:n puheenjohtaja Matti Poikajärvi.

Pilke käynnistää Toivonkipinöitä -ottelut 17.6 keskuskentällä

Ensimmäinen mukaan lähteneistä toimijoista on Metsähallituksen Tiedekeskus Pilke yhteistyössä Hope ry:n kanssa.

- Meille on tärkeää olla mukana tukemassa lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia. Pienillä teoilla ja matalan osallistumiskynnyksen tapahtumilla on mahdollista tuoda perheiden arkeen tärkeitä ja kaivattuja yhteisiä hetkiä. Pilkkeen syntymäpäivätapahtumaksi valitsimme tänä vuonna Toivonkipinöitä -tapahtuman, jossa toteutuu arvokumppanuusajattelumme, toteaa Tiedekeskus Pilkkeen päällikkö Heikki Hepoaho.

Toivonkipinöitä hyväntekeväisyystekoihin ovat lähteneet mukaan myös mm. Rovaniemen kaupungin nuorisotoimi.

Toivonkipinöitä-konsepti on muotoiltu yhteistyössä paikallisen muotoilutoimisto Arctic Factoryn kanssa.

- Meidän tehtävämme on tehdä ihmislähtöisestä kehittämisestä uusi normaali. Kaupunkikulttuuri ja yhteisön henki syntyy ihmisten teoista ja niin RoPS kuin me paikalliset yritykset olemme tärkeitä pelaajia tällaisten tekojen toteuttajina ja muutoksen aiheuttajina. Meistä on mahtavaa olla omalla osaamisellamme ja näin hyvässä seurassa tekemässä muutosta ja muotoilemassa vastuullista palvelua, jolla tuodaan toivoa ja ilonhetkiä kaikille, taustasta tai asemasta riippumatta, kertoo muotoilutoimiston toimitusjohtaja Julius Oförsagd.

 

Lisätietoa Yrityksille ja organisaatiolle: www.rops.fi/toivonkipinoita


Lisätietoa kiinnostuneille perheille
Toivonkipinöitä -ottelusta lauantaina 17.6.2023 (Naisten Kakkonen RoPS – HauPa): RoPS toiminnanjohtaja Jari Näsmän, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.,  050-5990309

Luettu 1494 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi