Uutisarkisto

Kaikki uutiset

tiistai, 06 kesäkuu 2023 14:14

Kapteeni Kutsuu!

Arvostele tätä artikkelia
(9 ääntä)

Luvassa kaikille avoin pelipäivä ja iltajuhla RoPS-jalkapallon parissa 8. heinäkuuta 2023.

Kutsumme kaikki kannattajat ja RoPS-pelipaitaa kantaneet pelaajat ystävineen keskiyön auringon juhlatapahtumaan, joka on samalla kaikille rovaniemeläisille avoin Toivonkipinöitä -hyväntekeväisyystapahtuma.

Kunniavieraina päivään on kutsuttu Jarmo ”Jarkki” Ilolan ja Antti ”Suke” Okkosen johdolla Suomen Cup voittajat vuosilta 1986 ja 2013! Mukana päivässä ovat myös RoPS A-nuorten Suomen Mestarit vuodelta 1988. Kerää myös oma joukkueesi mukaan luokkakokoushengessä!

Päivä alkaa naisten ottelulla RoPS - Esse IK klo 13 ja jatkuu miesten ottelulla RoPS - OTP klo 16. Molempiin otteluihin vapaan sisäänpääsyn kaikille katsojille mahdollistaa yhteistyökumppani Lapin Kansa. 

Päivän aikana paljon oheisohjelmaa mm. haastekisaan ilmoittautuvien joukkueiden välinen rankkarikilpailu, RoPS:n Uuden Alun näyttävä kasteseremonia, Konttisen Kesäteatterin esittäytyminen ja lapsille pelejä Santa´s Unitedin ohjaamana kentän kaukalossa. Kioskit ja katsomoravintola palvelevat koko päivän klo 12 alkaen. 

Päivän ohjelma huipentuu RoPS Kapteeni kutsuu -iltaan Keskuskentän juhlateltalla

Iltajuhla alkaa klo 18:30 Keskuskentän eteläpäätyyn pystytettävällä Juhlateltalla. Iltalippu (á 45 €) sisältää iltajuhlan ohjelmineen ja ruokailuineen. Ruoasta vastaa keittiömestari Tero Mäntykangas.

Illan ohjelmassa jälleennäkemisiä ja tarinoita Juha Mäntykentän juontamana. Tilaisuudessa myös RoPS:n uuden strategian lanseeraus. Stand up, bändi, huutokauppa ja huomioimiset täydentävät ohjelmaa.

Osta liput iltajuhlaan täältä!

Tervetuloa Sinisten tähtien juhlaan!

Lisätiedot ja yrityspakettien tiedustelu iltajuhlaan Jari Näsman (050-599 0309) ja Matti Poikajärvi (040-5388 325).

Luettu 3155 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi