Uutisarkisto

Kaikki uutiset

maanantai, 12 kesäkuu 2023 10:49

Matka etenee

Arvostele tätä artikkelia
(5 ääntä)

Mahtava futisviikko huipentui viikonlopun lukuisiin ottelutapahtumiin Rovaniemellä.

Nappuloiden ottelupäivät ovat sitä aidointa liikunnan riemua. Naisten ja miesten edustusjoukkueet tarjosivat paikan päälle saapuneille katsojille maalikarkeloita ja jännitystä. Istanbulissakin taisi olla ottelu. B-pojat nappasivat arvokkaan voiton Vaasassa. Pääsy SM-sarjaan loppukaudeksi on yhä mahdollinen.

Pääosan esittäjät antavat kovasti energiaa seuran taustahenkilöille, vapaaehtoisille ja kannattajille. Alkava viikko on jälleen erittäin merkityksellinen. Vuosikokous kokoontuu keskiviikkona 14.6. klo 18 päättämään seuran kannasta Rovaniemen kaupungin maksusopimusjärjestelyyn Santasportin Tiera-auditoriossa.

Rovaniemen kaupunki on tehnyt maksusopimusesityksen RoPS Ry:n ja Blue Idea Oy:n vuokravelasta viivästyskorkoineen. Vuokravelan kokonaissumma sisältää Blue Idea Oy:n vuokravelkaa RoPS Ry:n käytössä olleista noin 200 m2 tiloista Rovaniemen Keskuskentän katsomorakennuksessa. Tilaan liittyvästä vuokrasta RoPS Ry:llä on näkemysero Rovaniemen kaupungin kanssa.

Toivomme, että näkemysero käsitellään avoimesti ja objektiivisesti. Esitämme perustelumme keskiviikkona. Näkemysero vuokravelasta on euroina noin 118.000. Se ei ole pieni summa seuralle, joka taistelee elämästään. Aihetta on käsitelty vuodesta 2017 saakka. Henkilöt ovat vaihtuneet. Asian avoin ja objektiivinen käsittely on vielä tekemättä. Onko vuokran määrittely tehty oikein ja alkuperäisen Rovaniemen kaupunginhallituksen päätöksen 1.9.2014 mukaisesti. Ote ko. vuokrasopimuksen pääomavuokran määrittelylaskelmasta:

12.6. porinat lukuja

Hyvinvointilautakunnan päätösesityksessä kirjoitetaan: ”Vuokra on määräytynyt vastaavalla tavalla kuin Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy ja Rovaniemen Kaupunkikiinteistöt Oy veloittavat kaupunkia esim. monitoimitaloista.” Veronmaksajana mielestäni olisi erityisen tärkeää, että näkemyseromme käsitellään avoimesti. Tiedotamme vuosikokouksen päätöksistä ja perusteluista välittömästi vuosikokouksen päätyttyä Tiera -auditoriossa noin klo 19.30.

Seurojen välistä yhteistyötä tyttö- ja naisjalkapalloilun kehittämiseksi

Kävimme palaverin 31.5. Santasportissa Vesa Tauriaisen ja Liisa-Maija Raution kutsumana yhdessä FC Santa Claus junioreiden kanssa. Aiheena oli, miten yhdessä vahvistaisimme tyttö- ja naisjalkapalloilun kehitystä Rovaniemellä. Totesimme, että tavoite on yhteinen ja meillä on paljon asioita, joita voimme yhdessä tehdä asian edistämiseksi.

Jo nyt tapahtuu erinomaista yhteistyötä muutamien ikäkausijoukkueiden kesken seurojen välillä. Luottamus seurojen välillä syntyy henkilöiden välisestä luottamuksesta. FC Santa Claus tekee erinomaista työtä rovaniemeläisen futiksen hyväksi. Meillä on puolin ja toisin opittavaa. Kentällä kisaillaan, mutta lajin ja liikunnan puolesta tsempataan yhdessä.

Kapteeni Kutsuu kaikki mukaan 8. heinäkuuta!

Kapteeni Kutsuu -tapahtumapäivä lauantaina 8.7.2023 tulee olemaan hieno ja ikimuistoinen. Yhteinen päivä on avoin kaikille – entisille ja nykyisille pelaajille, seuratoimijoille, vanhoille ja uusille kannattajille läheltä ja kaukaa.

Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita päivän ilmaisotteluihin. Lisäksi kannattaa ehdottomasti hankkia lippu iltatapahtumaan. Yrityksille ja ryhmille on räätälöity erilaisia houkuttelevia kumppanuuspaketteja. Kysäise toiminnanjohtaja Jarilta tai allekirjoittaneelta. RoPS-verkkosivulla tarkemmin:

Rovaniemen Palloseura - Kapteeni Kutsuu! (rops.fi)

Vajaan kuukauden päästä nähdään tapahtumassa!

Poikamatti

Luettu 1871 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi