Uutisarkisto

Kaikki uutiset

tiistai, 28 marraskuu 2023 10:45

RoPS ry:n johtokuntaan uusia jäseniä

Arvostele tätä artikkelia
(2 ääntä)
Johtokunta uudessa kokoonpanossa. Vasemmalta lukien Jari Näsman (toiminnanjohtaja, ei johtokunnan jäsen), Veikko Pyyny, Terhi Wimmer, Taina Torvela, Pentti Katermaa (vara pj), Jukka Kotilehto, Matti Poikajärvi (pj) ja Mika Tapio. Kuvasta puuttuu uusista jäsenistä Kyösti Lampinen. Johtokunta uudessa kokoonpanossa. Vasemmalta lukien Jari Näsman (toiminnanjohtaja, ei johtokunnan jäsen), Veikko Pyyny, Terhi Wimmer, Taina Torvela, Pentti Katermaa (vara pj), Jukka Kotilehto, Matti Poikajärvi (pj) ja Mika Tapio. Kuvasta puuttuu uusista jäsenistä Kyösti Lampinen.

Rovaniemen Palloseura ry:n vuosikokous valitsi johtokunnan varapuheenjohtajaksi Pentti Katermaan ja uusiksi jäseniksi Terhi Wimmerin, Kyösti Lampisen ja Taina Torvelan.

RoPS ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestettiin 27. marraskuuta 2023. Jäsenistö valitsi kokouksessa uudeksi johtokunnan varapuheenjohtajaksi Pentti Katermaan kahden vuoden toimikaudelle. Uusiksi johtokunnan jäseniksi erovuorossa olleiden jäsenten tilalle kolmen vuoden toimikaudeksi valittiin Terhi Wimmer ja Kyösti Lampinen. Katermaan siirtyessä varapuheenjohtajaksi, hänen tilalleen yhden vuoden toimikaudeksi valittiin Taina Torvela.

Terhi Wimmer on entinen liigatason jalkapalloilija, työskentelee Pohjolan OP:ssa HR-päällikkönä ja on toiminut vuoden ajan RoPS ry:n strategia sekä myynti-, markkinointi ja viestintätyöryhmien jäsenenä. Hänellä on taustallaan myös urheilujohtamisen opintoja ja runsaasti käytännönkokemusta seuratyöstä. Erityisesti Wimmeriä motivoi halu edistää lasten ja nuorten liikunnan harrastamisen mahdollisuuksia.

Kyösti Lampisella on monipuolinen tausta urheilussa ja urheiluorganisaatioiden kehittämisessä. Lampinen ei päässyt kokoukseen fyysisesti paikalle, mutta lähetti jäsenistölle videoterveiset, jossa kertoi RoPS:n olleen iso osa hänen elämäänsä jo lapsuudesta lähtien.

Taina Torvela on kuluneen vuoden toiminut RoPS ry:n strategia sekä myynti-, markkinointi ja viestintäryhmien jäsenenä. Torvela totesi haluavansa auttaa seurayhteisöä uusien palvelujen konseptoinnissa ja kasvua edistävässä markkinoinnissa ja iloitsi mahdollisuudesta olla mukana yhteisössä, jolla on suuri merkitys lasten ja nuorten hyvinvoinnille sekä vetovoimaiselle kaupunki-imagolle.

Puheenjohtaja Matti Poikajärvi oli tyytyväinen, että johtokuntaan oli tarjolla lukuisia erinomaisia ehdokkaita. Johtokunnan lisäksi seuran kehittämistyö jatkuu työryhmissä, joiden ensi vuoden toimintasuunnitelmia myös esiteltiin kokouksessa.

Johtokuntavalintojen lisäksi kokouksessa päätettiin seuran jäsenmaksuista ja sääntöjen päivittämisestä johtokunnan esityksen mukaisesti. Vuosijäsenyyden hinta on myös ensi vuonna 50 € ja ikijäsenyys 700 €. Jäseneksi voi liittyä RoPS verkkokaupassa.


Aiemmat uutiset aiheesta:

RoPS ry:n syyskokous valitsee johtokunnan uudet jäsenet (16.11.2023)

RoPS ry:n säännöt päivitetään marraskuun syyskokouksessa (4.10.2023)


Lisätietoja:

Matti Poikajärvi
Puheenjohtaja
040 538 8325
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Luettu 2933 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi