Uutisarkisto

Kaikki uutiset

perjantai, 08 joulukuu 2023 10:58

Tapaninpäivän turnauksella hyvää mieltä itselle ja muille

Arvostele tätä artikkelia
(3 ääntä)

Perinteinen Tapaninpäivän turnaus kokoaa jälleen futisväen yhteiseen kinkunsulatteluun 26. joulukuuta Ounashallille.

Rovaniemeläisen jalkapalloväen jouluun kuuluu olennaisena osana jo 14. kertaa järjestettävä Tapaninpäivän turnaus. Turnauksen henkeen kuuluu vanhojen ystävien tapaaminen ja hyvän tekeminen.

Turnauksen osallistumismaksuista kertyvä tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna hyväntekeväisyyskohteeksi on valittu Mieli ry/Nuorten mielenterveystyö. Turnauksen osallistumismaksu on 200 euroa joukkuetta kohden.

Turnaukseen mahtuu mukaan 12 joukkuetta. Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 19.12.2023 mennessä. Ilmoittautumisesta tulee käydä ilmi joukkueen nimi ja yhteyshenkilön tiedot. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Joukkueet jaetaan neljään lohkoon. Lohkojaossa pyritään huomioimaan, että isoja tasoeroja ei olisi, vaan jokainen saisi pelata hyvässä hengessä oman tasoisia joukkueita vastaan. Pudotuspeleissä ja sijoitusotteluissa lohkot sekoittuvat.

Tapahtumassa palvelee kanttiini, jossa myytävänä myös RoPS-fanituotteita.

Turnauksessa ovat mukana myös Rovaniemen Erotuomarikerho ja Rovaniemen Kaupunki.

Luettu 979 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi