Uutisarkisto

Kaikki uutiset

perjantai, 08 joulukuu 2023 13:29

Vili Jokela-Bergman on vuoden 2023 RoPS-kannattaja

Arvostele tätä artikkelia
(9 ääntä)
RoPS ja Joulupukki palkitsivat vuoden kannattajan kunniakirjalla Joulutalossa Napapiirillä. Kuva: Santatelevision RoPS ja Joulupukki palkitsivat vuoden kannattajan kunniakirjalla Joulutalossa Napapiirillä. Kuva: Santatelevision

Rovaniemen Palloseura palkitsi esimerkillisen kannattajan yhdessä Joulupukin kanssa.

Rovaniemen Palloseura on myöntänyt vuoden 2023 RoPS-kannattaja tunnustuksen nuorelle RoPS-fanille Vili Jokela-Bergmanille.

RoPS ry:n johtokunnan puheenjohtaja Matti Poikajärvi ja jäsen Taina Torvela korostivat onnitteluviestissään Vilin esimerkillistä toimintaa yhteisöllisyyden rakentamisessa.

- Tämä aika tarvitsee yhteisöllisyyttä, positiivista henkeä ja toisten mukana pitämistä. Kannustava yleisö on myös joukkueelle aina merkityksellinen kahdestoista pelaaja, jonka avulla saavutetaan parempia tuloksia yhdessä ja jonka tukea pelaajat aina arvostavat korkealle. Vilin toiminta on ollut tässä suhteessa kaikin puolin esimerkillistä.

Joulutalon Joulupukki onnitteli Viliä, joka kirjaimellisesti piti RoPSin lippua korkealla upealla tavalla niin koti- kuin vierasotteluissa. Joulupukki arvosti Vilin aitoa ja jaloa urheilumieltä, ja sitä, että Vili osasi kunnioittaa niin vastustajia kuin erotuomareita.

- Jalkapallossa ja urheilussa yleisesti tärkeintä ei ole voitto, vaan osallistuminen, liikunnan riemu ja reilu meininki, korosti vanha valkoparta.

Vili otti palkinnon yllättyneenä ja hyvillä mielin vastaan ja totesi, että odottaa jo innolla uuden kauden alkua. Joulun ja uudenvuoden jälkeen ei ole enää pitkä matka kevääseen, jolloin myös Vilin mainio vanhoista lakanoista ommeltu kannattajalippu jälleen liehuu katsomoissa!                                    

Luettu 1096 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi