Uutisarkisto

Kaikki uutiset

lauantai, 20 tammikuu 2024 15:51

Pohjolan OP ja RoPS yhteistyöhön

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Pohjolan OP:n varatoimitusjohtaja Mikko Kokkonen ja RoPS ry:n puheenjohtaja Matti Poikajärvi pallottelivat uuden kumppanuuden kunniaksi lumisella Rovaniemen Keskuskentällä. Kuva: Minna Pakkanen. Pohjolan OP:n varatoimitusjohtaja Mikko Kokkonen ja RoPS ry:n puheenjohtaja Matti Poikajärvi pallottelivat uuden kumppanuuden kunniaksi lumisella Rovaniemen Keskuskentällä. Kuva: Minna Pakkanen.

Kumppanuussopimuksen avulla varmistetaan lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen jatkumista.

Pohjolan Osuuspankki ja Rovaniemen Palloseura ry ovat solmineet viisivuotisen sponsorointikumppanuussopimuksen. Kyseessä on merkittävä sopimus, jonka tavoitteena on tukea nuorten ja lasten jalkapalloharrastusta ja varmistaa lajin säilyminen Lapissa.

Pohjolan OP ja RoPS ovat viisivuotisessa sopimuksessaan sitoutuneet pitkäaikaiseen jalkapallon tulevaisuuden rakentamiseen Lapissa. Kumppanit seuraavat sopimuksen toteutumista ja kehittävät sen sisältöä yhdessä sovitusti vuosittain.

RoPSin puheenjohtaja Matti Poikajärvi kertoo koko RoPS-yhteisön arvostavan suuresti merkittävää yhteistyösopimusta Pohjolan OP:n kanssa.

- Yhteinen tavoitteemme on kehittää pohjoisen vastuullisuutta ja hyvinvointia tuottavaa seuratoimintaa pitkäjänteisesti. Kumppanuus on myös suuri tuen ja luottamuksen osoitus RoPSin uudelle alulle. Se antaa seuraväelle aimo annoksen lisäenergiaa jatkaa uuden strategiamme toteuttamista vastuullisesti, avoimesti ja yhteisöllisesti kohti uutta menestystä.

Nyt solmitun kumppanuussopimuksen avulla Pohjolan OP haluaa varmistaa lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen jatkumisen Lapissa.

- RoPS on Lapin suurin urheiluseura, ja yhdessä yhteistyöseuraverkostonsa kanssa se liikuttaa noin 1 900 juniori-ikäistä pelaajaa. Myös naisten jalkapallo on tärkeä osa sopimustamme, Pohjolan OP:n varatoimitusjohtaja Mikko Kokkonen kertoo.

- Yksi tärkeä, uudenlainen osa yhteistyösopimusta on nuorten pelaajien taloustaitojen vahvistaminen. Erityisesti säästäminen ja sijoittaminen sekä yrittäjyyteen liittyvät asiat kiinnostavat selvästi nykynuoria, ja ne ovatkin tärkeässä roolissa tulevilla taloustaitotunneillamme, Kokkonen sanoo.

Osuuspankin vastuullisuus lähtee sen perustehtävästä, joka on edistää omistaja-asiakkaidensa ja koko toimintaympäristönsä taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Pohjolan OP:n omistaja-asiakkaat pääsivät tänä vuonna kolmatta kertaa vaikuttamaan oman toimialueensa vastuullisuustekoihin Kaikkien aikojen tekoja -kyselyn avulla. Kyselyssä selkeästi tärkeimmäksi teemaksi nousivat lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukeminen sekä fiksun rahankäytön opastaminen heille.

Lisätietoa:

Pohjolan OP, varatoimitusjohtaja Mikko Kokkonen, puh. 040 761 3112, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rovaniemen Palloseura ry, puheenjohtaja Matti Poikajärvi, puh. 040 538 8325, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pohjolan OP on pohjoisen oma pankki, jonka omistavat sen lähes 150 000 omistaja-asiakasta. Pankin tehtävänä on edistää heidän ja koko toimialueensa kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Samalla se luo ja vahvistaa vastuullisesti alueen elinvoimaa. Pankki on osa suomalaista OP Ryhmää ja ammentaa menestyksensä paikallisuudesta, tuttuudesta ja luottamuksesta. Sen asiakkaat saavat kattavasti ratkaisut pankki- ja vakuutustarpeisiinsa, lakipalvelut, varainhoidon sekä yrityspalvelut. Pankin 350 asiantuntijaa tarjoaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen asiakkaan valitsemassa kanavassa: verkossa, OP-mobiilissa, puhelimessa tai kasvotusten 21 konttorissa Utsjoelta Pyhännälle.

 

 


 

Luettu 1857 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi