Uutisarkisto

Kaikki uutiset

sunnuntai, 21 tammikuu 2024 16:00

Hulda Kuustie, Kia Voutilainen ja Julia Heino vahvistavat RoPS:n naisten joukkuetta

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Julia Heino, Kia Voutilainen ja Hulda Kuustie osallistuivat kauden 2024 starttitapahtumaan eli RoPS Community Kick Offiin. Kuva: Jussi Sirviö. Julia Heino, Kia Voutilainen ja Hulda Kuustie osallistuivat kauden 2024 starttitapahtumaan eli RoPS Community Kick Offiin. Kuva: Jussi Sirviö.

RoPS:n pitkäaikainen pelaaja Julia Heino ja Kia Voutilainen siirtyvät KTP:stä Rovaniemelle. Hulda Kuustie palaa RoPS-paitaan muutaman vuoden tauon jälkeen.

Hulda Kuustie tekee paluun RoPSiin siirtyessään oululaisen ONS:in viime kauden kansallisen liigan joukkueesta takaisin napapiirille. Keskikentällä ja laidassa viihtyvä Kuustie on edustanut RoPSin rivejä viimeksi vuonna 2021.

Joukkueen päävalmentaja Juho Pernun mukaan Kuustie tuo mukanaan kokemusta ja monipuolisuutta, mikä vahvistaa joukkueen keskikenttää ja lisää vaihtoehtoja pelipaikkojen suhteen.

Pitkän uran RoPS:n naisissa tehnyt Julia Heino siirtyi viime kauden alkupuolella naisten Ykköstä pelanneen KTP:n riveihin. Nyt Heino on palannut Rovaniemelle ja aloittaa jo 11. kautensa joukkueessa. Heino tuo joukkueeseen kokeneena pelaajana arvokasta kokemusta ja johtajuutta.

- Viime kausi Kotkassa oli hyvä kokemus, mutta todella mukavaa on tulla myös takaisin kotiin ja tuttuun joukkueeseen, Heino totesi.

Heinon lisäksi KTP:n viime kauden joukkueesta RoPSissa nähdään tulevalla kaudella myös Kia Voutilainen. Hänellä on historiaa myös kolmen vuoden ajalta JyPK:n liigajoukkueen riveistä.

- Kia tuo joukkueeseen viimeistelytehokkuutta, arvokasta liigakokemusta ja ylipäätään lisää taitoa joukkueen hyökkäyspäähän, Pernu tiivistää.

Voutilainen odottaa innolla tulevaa kautta ja uusia tuulia.

- Rovaniemelle päätymiseen vaikutti oma halu vaihtaa maisemaa ja kokea uutta. Odotan eniten futiksen iloa. Haluan nauttia jalkapallon pelaamisesta ja samalla kuitenkin treenata ja pelata tavoitteellisesti. Tämä vaikutti sellaiselta ympäristöltä, missä nämä tavoitteet voisivat toteutua.

Päävalmentaja Juho Pernu iloitsee hyvin sujuneesta talviharjoittelusta.

- Edelliseen kauteen verrattuna ero on iso. Nyt meillä oli hyvissä ajoin joukkueen runko kassassa ja kauteen on pystytty valmistautumaan paljon laadukkaammin. Joukkue on nyt lähes valmis, toista maalivahtia vielä etsimme.

Luettu 1653 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi