Uutisarkisto

Kaikki uutiset

maanantai, 22 tammikuu 2024 15:36

Ensimmäinen RoPS Community Kick Off onnistui yli odotusten

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPS Community Kick Off järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Kuva: Jussi Sirviö. RoPS Community Kick Off järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Kuva: Jussi Sirviö.

Tammikuinen lauantai-ilta keräsi ravintolasalin täyteen positiivista jalkapalloenergiaa. Myös isoja ja hyviä uutisia kuultiin.

RoPS:n kautta aikojen ensimmäinen Community Kick Off järjestettiin lauantaina 20.1.2024 ravintola Valdemarissa. Suurten uutisten iltaan osallistui ennätysmäärä seurayhteisön edustajia, yhteensä noin 100 henkilöä oli päättänyt lähteä todistamaan merkittäviä julkistuksia. Tunnelma oli ladattu odotuksilla, jotka onnistuttiin täyttämään.

- Tällaiselle uudelle yhteisölliselle RoPS-väen kokoavalle tapahtumalle myös pelikauden ulkopuolella on selvästi kysyntää. Hienoa, että porukka löysi paikalle ja saimme julkistaa myös tärkeän uuden yhteistyökumppanuuden ja kertoa iloisia pelaajauutisia tässä samassa yhteydessä, RoPS:n puheenjohtaja Matti Poikajärvi totesi.

Idea Kick Off-illasta syntyi RoPS:n futisjunioreiden vanhempien toimesta. Syksyllä koottiin porukka suunnittelemaan tapahtumaa ja he vastasivat myös käytännönjärjestelyistä. Illan juontajana toimi Timo Niskakari ja musiikista vastasi Quinttana solistina Esa ”Esse” Majava.

Koe illan tähtihetket kuvina: https://www.flickr.com/photos/199929531

 

VIISIVUOTINEN KUMPPANUUS POHJOLA OP:N KANSSA KÄYNNISTYY

Pohjola OP:n ja RoPS:n merkittävä yhteistyösopimus seuraaville viidelle vuodelle oli suuri positiivinen uutinen koko RoPS yhteisölle. Se luo vakautta ja mahdollistaa toiminnan jatkuvan kehittämisen entistä laadukkaammaksi jalkapalloseuraksi, lasten ja nuorten liikuttajaksi.

Lue lisää: Pohjolan OP ja RoPS yhteistyöhön

PELAAJAJULKISTUKSET LUPAAVAT HYVÄÄ JALKAPALLOKAUTTA

Kick Off yleisö sai kuulla tuoreimmat uutiset kauden uusimmista pelaajasopimuksista. Mukana oli sekä uusia kasvoja, viime kaudelta tuttuja pelaajia että paluumuuttajia.

Lue lisää:

Hulda Kuustie, Kia Voutilainen ja Julia Heino vahvistavat RoPS:n naisten joukkuetta

Simo Roiha tekee paluun Rovaniemen Palloseuraan - Joukkueen hyökkäyspäätä vahvistavat myös viime kauden tehomiehet Tomas Varhi ja Aapo Savolainen

 

Luettu 2079 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi