Uutisarkisto

Kaikki uutiset

torstai, 15 helmikuu 2024 15:50

RoPS Nappuloihin etsitään uusia ohjaajia

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS:n nappulatoiminta on tärkeä osa Rovaniemen Palloseuran toimintaa, jossa ohjaajilla on erittäin merkittävä rooli.

RoPS:n nappulatoiminta tarjoaa lapselle mukavan, turvallisen ja oppimisen mahdollistavan harrastusympäristön. Toiminnassa opetellaan jalkapallon alkeita, liikunnan perusmotorisia taitoja sekä sosiaalisia taitoja. Nappulatoimintamme tavoitteena on tutustuttaa lapset jalkapalloon, innostaa lapsia liikkumaan sekä ennen kaikkea pitää hauskaa. Parhaimmillaan RoPS Nappuloista voi alkaa elämänmittainen harrastus!

Nappulatoiminnassa on ryhmiä 3-4-vuotiaille tarkoitetusta perhefutiksesta 12-vuotiaisiin asti. Ryhmät harjoittelevat kerran viikossa lähikentillä eri puolella Rovaniemen kaupunkia. RoPS Kesänappuloiden kausi kesällä 2024 alkaa toukokuun puolivälissä ja kestää syyskuun puoliväliin asti.

RoPS Nappuloiden pääyhteistyökumppani on Pohjolan Osuuspankki, joka on hiljattain solmitulla viisivuotisella kumppanuussopimuksella vahvasti tukemassa myös kaikkein nuorimpia jalkapalloharrastajia ja lajiin tutustujia.

Haemme nappulatoimintaamme innokkaita ohjaajia

Oletko lasten ohjaamisesta kiinnostunut äiti tai isä? Oletko opiskelija tai vähintään 15-vuotias nuori, ja olet kiinnostunut työskentelemään lasten parissa?  Jos vastasit kyllä, haluamme Sinut mukaan mahdollistamaan innostava ja laadukas jalkapallopolku seuramme nuorimmille harrastajille.

Liikunta-alan opiskelijat voivat hyödyntää ohjaajan työtä myös osana opintojaan. Otamme ohjaajiksi myös nuoria, joilla on Pohjolan OP:n Palkkaseteli tai Rovaniemen kaupungin kesätyöseteli.

Odotamme ohjaajiltamme innostunutta otetta ohjaamiseen, positiivista asennetta ja kykyä toimia lasten parissa.

Tarjoamme kaikille ohjaajille ohjaajakoulutuksen. Koulutus järjestetään ennen kesänappulakauden alkua. Koulutuksen lisäksi ohjaajat saavat tukea työhönsä nappulapäälliköltä ja harjoitusten suunnitteluun tarkoitetuista tukimateriaaleista. Ohjaajat saavat toiminnasta työtodistuksen. Tarjoamme ohjaamisesta ja valmennuksesta kiinnostuneille nuorille koulutuspolun aina ikäkausivalmentajaksi saakka.

Nappulaohjaajalle maksetaan ohjaajakorvaus. Ohjaajana toimivat vanhemmat voivat tuoda oman lapsen toimintaan mukaan veloituksetta. Jokainen ohjaaja saa seurakortin, jolla on pääsy RoPS:n edustusjoukkueiden kotiotteluihin (Miesten Ykkönen ja Naisten Kakkonen). Lisäksi kortti oikeuttaa -10% alennukseen Rovaniemen Intersportissa (tekstiilit ja jalkineet).

Jos kiinnostuit tehtävästä, ole yhteydessä RoPS:n nappulapäällikkö Vesa Wimmeriin 30.3.2024 mennessä. Nappulaohjaajan tehtäviä on tarjolla useille ohjaajille, joten kerro mahdollisuudesta myös kaverillesi ja lähtekää toimintaan mukaan yhdessä!

Yhteydenotot:Vesa Wimmer

RoPS Nappulapäällikkö
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh. 040 752 3404

Luettu 716 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi