Uutisarkisto

Kaikki uutiset

perjantai, 23 helmikuu 2024 14:36

RoPS-johtokunnan kokousraportti

Arvostele tätä artikkelia
(4 ääntä)

RoPS:n johtokunta kokoontuu kuukausittain ja julkaisee tiiviin raportin kokouksissa käsitellyistä asioista.

Johtokunnan raportti helmikuun kokouksesta.

LAJI
Edustusjoukkueiden valmistautuminen sarjakauteen etenee suunnitellusti. RoPS on ilmoittanut joukkueen miesten 5. divisioonaan. Pitkän tähtäimen tavoitteena on nostaa toinen joukkue ylemmälle sarjatasolle. RoPS -nappuloiden ilmoittautuminen kesään 2024 aukeaa 21.2. keskiviikkona.

TALOUS
Johtokunta käsitteli ja allekirjoitti seuran tilinpäätöksen 2023 tilintarkastusta varten. Tilinpäätös toimitetaan kaksi viikkoa ennen seuran kevätkokousta jäsenille, jotka ovat toimittaneet sähköpostiosoitteensa. Sähköpostiosoitteen voi toimittaa osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Kuluva vuosi etenee budjetin mukaisesti. Kriittinen tekijä onnistumiseen on yhteistyökumppanimyynnin sekä kausari- ja lippumyynnin onnistuminen tavoitteiden mukaisesti. Myynnin kontaktointia aktivoidaan myyntitiimiä laajentamalla.

VAIKUTTAVUUDEN SEURANTAMALLI
Johtokunta vahvisti eri toiminta-alueiden (1. Laji, 2. Myynti, markkinointi ja viestintä, 3. Hyvä hallinto ja talous, 4. Seuratoiminnan kehitys ja johtaminen) vaikuttavuuden seurantamallin. Seurantamallin avulla tunnistamme strategian mukaiset tavoitteet sekä niihin liittyvät ydinprosessit ja kehityshankkeet.

SIDOSRYHMÄKYSELY
Seuran sidosryhmille toteutetaan sidosryhmäkysely. Kyselyllä osallistutetaan seurayhteisöä antamaan palautetta toimintaan ja sen kehitykseen. Tulokset raportoidaan kevään vuosikokouksessa.

KEVÄTKOKOUS
Kevätkokous järjestetään 25.3.2024 klo 19 alkaen Santasportissa. Kokoukseen on etäyhteysmahdollisuus. Tarkemmat ohjeet toimitetaan kokouskutsussa.

Vuoden 2023 vuosijäsenille on lähetetty lasku jäsenmaksuista. Johtokunta käsittelee jäsenyydet seuraavassa kokouksessaan 25.3.2024 jäsenten osalta, jotka eivät vuosijäsenmaksuaan vuodelle 2024 ole maksaneet.

RoPS Ry:n johtokunta

Ps. RoPS johtokunta kirjoittaa raportin kokouksissaan käsittelemistä asioita. Tavoitteemme on lisätä ajankohtaisten ja myös valmistelussa olevien asioiden avoimuutta seurayhteisössä.

Luettu 1094 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi