Uutisarkisto

Kaikki uutiset

maanantai, 26 helmikuu 2024 13:34

RoPS sidosryhmäkysely 2024 – koko seurayhteisöä kuunnellaan

Arvostele tätä artikkelia
(1 ääni)

Rovaniemen Palloseura ry haluaa edistää avointa ja osallistavaa seurakulttuuria. Seuran sidosryhmille toteutetaan jatkossa vuosittain sidosryhmäkysely.

Kyselyllä osallistutetaan seurayhteisöä antamaan palautetta seuran toimintaan ja sen kehittämiseen. Tulokset raportoidaan kevään vuosikokouksessa 25.3.2024 ja niitä hyödynnetään aktiivisesti seuran strategisessa ja operatiivisessa johtamisessa. 

Vastaamalla vaikutat

Kysely on avoinna 26.2-17.3.2024. Tulokset raportoidaan anonyymisti, eikä niistä käy ilmi yksittäisten henkilöiden vastaukset. Tutkimuksen toteutuksesta ja analyysistä vastaa Rovaniemen Palloseura ry ja kyselytutkimus toteutetaan Survey Monkey -työkalulla. Toimitamme sinulle seuran tiedossa olevaan sähköpostiin suoran linkin kyselyyn. Toimitamme myös joukkueenjohtajien kautta linkit pelaajien sekä vanhempien ja toimihenkilöiden kyselyihin. Lisäksi pääset vastaamaan kyselyyn seuraavien linkkien kautta (valitse linkki sen mukaan mihin kohderyhmään kuulut):

KYSELY PELAAJAT

KYSELY KANNATTAJAT

KYSELY VANHEMMAT

KYSELY TOIMIHENKILÖT JA VALMENTAJAT

KYSELY YHTEISTYÖKUMPPANEILLE

Kaikki kyselyyn vastanneet voivat halutessaan osallistua kausikorttien arvontaan. Jos osallistut arvontaan, täytä erillisen linkin kautta nimesi ja puhelinnumerosi. Arvonta suoritetaan RoPSin vuosikokouksen yhteydessä 25.3.2024, jolloin julkaistaan myös kyselyn tulokset.

Osallistun arvontaan

 

Lisätietoa kyselystä Jari Näsman ja Matti Poikajärvi.

Yhteistyöterveisin,
Matti Poikajärvi

Me olemme Pohjantähti!

Luettu 919 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi