Uutisarkisto

Kaikki uutiset

keskiviikko, 20 maaliskuu 2024 15:16

RoPS:n koordinoimalle Revontuli Cupille Vuoden liikuntateko -palkinto

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Palkintotilaisuudessa Rovaniemen Palloseurasta mukana olivat junioripäällikkö Antti Okkonen, pelaajat Melinä Mäkimartti ja Julia Niska sekä seuran puheenjohtaja Matti Poikajärvi. Kuva: Jarmo Harju. Palkintotilaisuudessa Rovaniemen Palloseurasta mukana olivat junioripäällikkö Antti Okkonen, pelaajat Melinä Mäkimartti ja Julia Niska sekä seuran puheenjohtaja Matti Poikajärvi. Kuva: Jarmo Harju.

Rovaniemen kaupunki palkitsi vuoden 2023 kulttuuri-, nuoriso-, liikunta- ja urheilutekoja. Menestyneinä urheilijoina palkittiin myös RoPS:n pelaajat Melina Mäkimartti ja Julia Niska.

Revontuli Cup -turnaukset ovat Rovaniemen Palloseuran ja sen yhteistyöseurojen eri puolilla Lappia järjestämiä pelitapahtumia. Kesällä tapahtumissa pelataan jalkapalloa ja talvella lajina on futsal.

RoPS:n seurayhteistyöverkostoon kuuluu jalkapalloseuroja eri puolilta Lappia. Toimintaa koordinoi RoPS:n junioripäällikkö Antti Okkonen, jonka toimenkuvaan kuuluu myös seurayhteistyön ja seurojen valmennusosaamisen kehittäminen.

Palkintoperusteluissa todettiin seuraavasti:

Revontuli Cup on tärkeä maakunnallinen ja kaikille junioreille avoin tapahtuma, missä kaikki pääsevät pelaamaan jalkapalloa tasosta riippumatta. Revontuli Cupit ovat erityisen tärkeitä maakunnan pienille urheiluseuroille, joilla ei ole mahdollisuutta tarjota harjoituspelejä jalkapalloa harrastaville. Revontuli Cup on täysin vapaaehtoistyöllä pyöritetty jalkapallotapahtuma.

Antti Okkonen iloitsee tunnustuksesta ja jakaa kiitosta kaikille yhteistyöseurojen toimijoille.

- Revontuli Cupin pyörittämisessä on mukana iso joukko vapaaehtoisia, jotka ehdottomasti ansaitsevat suuren kiitoksen. Tulevan kesän Revontuli Cup -turnauksia suunnitellaan parhaillaan, tämän tunnustuksen siivittämänä on mukava lähteä rakentamaan jälleen uutta jalkapallokesää, Okkonen totesi.

Tunnustusta lajissaan menestyneille urheilijoille

Lapin Urheilutoimittajakerhon Vuoden urheilija -äänestyksen voitti Lapin Lukon yleisurheilija Aaro Davidila.

Lisäksi Rovaniemen kaupunki palkitsi kahdeksan muuta viime vuonna menestynyttä urheilijaa. Heidän joukossa olivat myös Rovaniemen Palloseuran Melina Mäkimartti ja Julia Niska, jotka edustivat Suomea Special Olympics 2023 kisoissa, joissa Suomen joukkue voitti jalkapallossa kultamitalit.

Lue uutinen kaikista palkituista Rovaniemen kaupungin verkkosivuilta:
Rovaniemi jakoi vuoden 2023 kulttuuri-, nuoriso-, liikunta- ja nuorisotekopalkinnot
 

Luettu 587 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi