Uutisarkisto

Kaikki uutiset

tiistai, 26 maaliskuu 2024 17:32

Kevätkokousterveisiä

Arvostele tätä artikkelia
(9 ääntä)

RoPS ry:n kevätkokous järjestettiin 25. maaliskuuta. Tavanomaisten kokousasioiden lisäksi kokouksessa kuultiin tuoreita tuloksia sidosryhmäkyselystä.

RoPS ry:n kevätkokous 2024 käsitteli seuran tilinpäätöksen vuodelta 2023. Oli ilo esitellä toimintakertomuksemme. Toiminnan vertailukelpoinen tulos parani noin 300.000 eurolla ja oli voitollinen 101.000 euroa. Syksyn 2022 erääntyneistä veloista (joita oli noin 680.000 euroa) on tehty maksusopimukset ja -aikataulut. Velkoja on lyhennetty noin 210.000 euroa. Emme ajelehdi vaan toimimme suunnitellusti eteenpäin katsoen. Tilanteen vakauttaminen on ollut suuren seurayhteisön voimannäyttö. Kun riittävä joukko tahtoo, tapahtuu suuria. RoPS:lla on merkitystä.

Ponnisteltavaa riittää edelleen, jotta hyvä polku jatkuu. Emme ole vielä tavoitteessamme ensi kesän kausikorttimyynnissä. Usealla toimialalla vallitseva haastava taloustilanne ei lisää yritysten mahdollisuuksia urheiluseurayhteistyöhön. Siksi muistutankin, että jokainen uusi jäsenyys, kausikortti, kumppanuus ja pelissä ostettu makkara ovat aidosti merkityksellisiä. Seuran varainhankinta koostuu tuhansista pienistä puroista.

Periksiantamaton, yhdistävä ja kehittävä RoPS

Kevätkokouksessa kuultiin tuloksia seuran helmi-maaliskuussa toteuttamasta sidosryhmäkyselystä. Kyselyn tavoitteena on osallistaa seurayhteisöä ja saada palautetta toiminnasta. Kiitos kaikille 250 vastaajalle, nyt tiedämme paremmin mitä asioita on syytä vahvistaa, mitä korjata.

Sidosryhmät antoivat kiitosta seuran suunnan muutoksesta, avoimuudesta, yhteisöllisyydestä ja hyvästä ilmapiiristä. Myös yhteydenpidon koettiin kehittyneen. Kehityskohteina esille nousivat harjoitteluolosuhteet, viestintä, kumppaneiden huomiointi sekä tyttö- ja naisjalkapalloilun kehittäminen. Parhaiten RoPSia kuvaavia adjektiiveja olivat vastaajien mielestä ”periksiantamaton”, ”yhdistävä” ja ”kehittävä”.

Palaute on erittäin arvokasta. Tunnistamme tärkeimmät kehityskohteet ja ryhdymme toimeen. Kehittäminen ei aina ole riippuvainen käytössä olevista euromääräisistä resursseista. Saamme lisää vaikuttavuutta ja laatua myös hyvällä johtamisella ja uusia toimintamalleja innovoimalla.

Rovaniemestä liikunnan, hyvinvoinnin ja urheilun keskittymä

Rovaniemen kaupunki tavoittelee asemaa kansainvälisenä liikunnan, hyvinvoinnin ja urheilun keskittymänä. Rovaniemi Santasport -ympäristöineen on jo nyt erinomainen liikunnan, hyvinvoinnin ja urheilun keskus.

Osaaminen, infra ja esimerkiksi testausolosuhteet ovat vertaansa vailla. Mistään ei löydy logistisesti yhtä tehokasta urheilun ja liikunnan keskittymää. Matkailun kasvu on tuottanut majoituskapasiteettiä, jonka käyttöaste on matala talvisesongin ulkopuolella. Paikkakunnan oppilaitokset tarjoavat erittäin monipuolisen tutkintovalikoiman ja polkuvaihtoehtoja toisen asteen opinnoista aina akateemiseen tutkintoon saakka. Suomen ja maailman harrastetuimmalla lajilla on paljon annettavaa yhteisen tavoitteemme saavuttamiseksi – Rovaniemen vetovoiman ja rovaniemeläisten hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Kauden 2024 avauspotku lähestyy. Joukkueet ovat paiskineet töitä pitkän harjoituskauden ollakseen parin viikon päästä valmiina. Jos Sinulla on vuoden 2024 kausari tai seurajäsenyys vielä hankkimatta, suunnista RoPS:n verkkosivuille ja tee kaupat.

Liity RoPS:n jäseneksi

Kausikortit 2024 verkkokaupasta

Erinomaista pääsiäisviikonloppua ja futiskauden odotusta!

Poikamatti

Luettu 1007 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi