Uutisarkisto

Kaikki uutiset

maanantai, 15 huhtikuu 2024 20:17

RoPS B2-joukkueella onnistunut turnaus Luulajassa

Arvostele tätä artikkelia
(13 ääntä)
Turnaukseen osallistuneet pelaajat: ylärivi vasemmalta Llyod Ojo, Elmeri Vilmi, Niko Seppälä, Konsta Oinas, Alex Mattanen, Paulus Aho, Samuel Pentti, Lassi Pyykkö, Hermanni Hyvönen, Oliver Ylitolva ja Niko Vatanen. Alarivi vasemmalta Josia Kesti, Jesse Petäjäjärvi, Marius Pitkänen, Kristian Välimaa, Onni Komulainen, Paavo Ylinampa, Kristiina Saijets ja Luka Gullsten. Turnaukseen osallistuneet pelaajat: ylärivi vasemmalta Llyod Ojo, Elmeri Vilmi, Niko Seppälä, Konsta Oinas, Alex Mattanen, Paulus Aho, Samuel Pentti, Lassi Pyykkö, Hermanni Hyvönen, Oliver Ylitolva ja Niko Vatanen. Alarivi vasemmalta Josia Kesti, Jesse Petäjäjärvi, Marius Pitkänen, Kristian Välimaa, Onni Komulainen, Paavo Ylinampa, Kristiina Saijets ja Luka Gullsten.

Vasta äskettäin muodostettu joukkue sai arvokasta kokemusta kansainvälisestä turnauksesta.

RoPS B2 -joukkue osallistui Intersport Cup -turnaukseen Luleåssa 12.–14. huhtikuuta 2024. Pojat P16 sarjassa oli mukana kahdeksan joukkuetta ja sarja oli varsin tasainen ja ottelut tiukkoja kamppailuja. Turnauksen peliaika oli 2x25 min, joten tulosta piti saada aikaan lyhyessä ajassa.

RoPS eteni turnauksessa loppuotteluihin ja sijoittui lopulta neljänneksi. Pronssiottelussa joukkueen parhaana pelaajana palkittiin taitava laitapuolustaja Kristiina Saijets.

RoPS B2 -joukkue on mielenkiintoinen yhdistelmä 2008- ja 2009-syntyneitä pelaajia, jotka yhdistettiin yhdeksi joukkueeksi vasta noin kuukausi sitten. Turnausmatka tarjosi mahdollisuuden pelata useampia otteluita yhdessä ennen sarjakauden alkua ja oli omiaan kasvattamaan joukkueen yhteishenkeä.

Valmentajat Teemu Vilmi, Iiro Kylmänen, Lauri Pyykkö ja Mikko Vatanen olivat tyytyväisiä pelaajien esityksiin.

- B2-joukkueen vahvuus on tunnerikkaat ja älykkäät pelaajat, jotka menevät vaativalla ja iloisella asenteella sekä yhteisöllisyyden voimalla kohti jalkapallon tarjoamia elämyksiä.

Päävalmentajan sanoin joukkueen arkipäivän toiminnasta huokuu ajatus ”Excelsior – korkeammalle!” Turnaus antoikin pelaajille arvokasta kokemusta ja motivaatiota jatkaa harjoittelua.

- Oli hienoa nähdä miten pelaajat edustivat seuraamme ja joukkuettamme kansainvälisessä ympäristössä. Hyvin käyttäytyvät ja reippaasti tervehtivät nuoremme saivat positiivista palautetta niin hotellin henkilökunnalta kuin katsomosta vastustajajoukkueen vanhemmilta, päävalmentaja tiivisti.

Onnittelut RoPS B2 -joukkueelle hienosta suorituksesta ja onnea tuleviin sarjapeleihin!

 

Luettu 667 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi