Uutisarkisto

Kaikki uutiset

sunnuntai, 21 huhtikuu 2024 13:37

RoPS-johtokunnan maaliskuun kokousraportti

Arvostele tätä artikkelia
(4 ääntä)

RoPS:n johtokunta kirjoittaa raportin kokouksissaan käsittelemistä asioita. Tavoitteemme on lisätä ajankohtaisten ja myös valmistelussa olevien asioiden avoimuutta seurayhteisössä. Johtokunnan raportti maaliskuun kokouksesta, joka pidettiin 25.3.2024, löytyy alta.

LAJI
Miesten joukkuessa on 28 sopimuspelaajaa. Kaksi pelaajaa on tulossa vielä try-outille. Naisten joukkueessa on 20 sopimuspelaajaa. Joukkueen vahvuuteen on vielä tulossa maalivahti USA:sta.

TALOUS
Kausarimyynnin ja yhteistyökumppanimyynnin toimenpiteitä tarvitaan lisää. Myyntitalo Hakalat on aloittanut kumppanimyynnin uusille asiakkaille. Uusia jäseniä ei ole tullut tammikuun jälkeen. Viime vuoden jäsenille, jotka eivät ole maksaneet jäsenmaksuaan, lähetetään viimeinen muistutus ennen jäsenrekisteristä poistoa. 

OTTELUTAPAHTUMASUUNNITELMA

Kauden ottelutapahtumien suunnittelu on alkanut Myynti-, Markkinointi- ja Viestintätyöryhmän toimesta. Toiminnanjohtaja ja urheilutoimenjohtaja valitsevat ottelutapahtumien tehtäviin henkilökuntaa ja delegoivat tehtäviä. Tulossa on mm. Keskuskentän ravintolaan toimintaa koko kesäksi. Yöttömän yön ottelu Atlantista vastaan pelataan 28.6. klo 22:00.

KESÄNAPPULAT

Nappulapäällikkö Vesa Wimmer piti esitelmän johtokunnalle nappulatoiminnasta. Kesänappuloihin ilmoittautuneita on 82. Tavoitteena on koko vuonna saada 500 nappulaa mukaan. Maria Karppinen on lupautunut auttamaan vierailuilla kouluihin ja päiväkoteihin. Kummipelaajiksi ovat lupautuneet Pyry Hannola ja Vilma Koivisto. Päämääränä on ennen kaikkea tehdä laadukasta nappulatoimintaa.

 

RoPS Ry:n johtokunta

Luettu 171 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi