Uutisarkisto

Kaikki uutiset

sunnuntai, 12 touko 2024 20:09

Pelikamat kiertoon!

Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Osana vastuullisuusohjelmaa RoPS haluaa mahdollistaa erityisesti junioreiden peliasujen ja -varusteiden kierrätystä. 

RoPS kokeilee vapaaehtoisten voimin järjestettäviä kierrätystapahtumia ottelutapahtumien yhteydessä.

Ensimmäinen tapahtuma järjestetään junioreiden Revontuli Cup turnauksessa lauantaina 18. toukokuuta. Kierrätyspiste sijaitsee turnauskanttiinin vieressä Ounashallissa.

Ohjeet tavaroiden kierrätykseen:

- Vaihto- ja myyntipöytiin voi tuoda jalkapallovarusteita kuten nappulakenkiä, säärisuojia, varustekasseja, palloja, maalivahdin hanskoja sekä RoPS:n seura-asuja ja muita treenivaatteita. Kaikkien pöytiin tuotavien varusteiden ja vaatteiden tullee olla niin hyväkuntoisia, että niistä on iloa myös uudelle käyttäjälle.

- Tuo tavarat tapahtumaan tullessasi kierrätyspisteen vapaaehtoiselle.

- Myyntipöytään tuotavissa tuotteissa tulee jokaiseen olla merkittynä niiden hinta, myyjän nimi (tai vähintään nimikirjaimet) ja tieto voiko tuotteen ostaa vain käteisellä, vai myös MobilePaylla. Jos MobilePaylle ostaminen on mahdollista, tulee jokaisessa tuotteessa olla myös puhelinnumero johon maksun voi suorittaa. 

Lauantaina 18.5.2024 tapahtuman vapaaehtoinen vastaa vaihto- ja myyntitoiminnasta päivän ajan klo 9.00-15.30. Tavaroita voi tuoda klo 8:30 alkaen.

Jos lahjoittamasi/myyntiin tuomasi tuote ei ole päivän aikana löytänyt uutta omistajaa, voit halutessasi hakea sen takaisin. Haethan tuotteet ja mahdollisesti kertyneet käteismyyntisi pöytäpisteeltä viimeistään klo 15.30.

Mahdolliset jäljelle jääneet tuotteet tuodaan seuraavan kierrätystapahtuman vaihtopöytään tai toimitetaan hyväntekeväisyyskeräyksiin.

Luettu 292 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi