keskiviikko, 09 heinäkuu 2003 01:00

RoPSin C-15 pojat yhä kiinni Helsinki-cupin jatkopaikasta

Rovaniemen Palloseuran C-15 pojat pitävät yhä kiinni jatkopaikastaan Helsinki-Cupissa.

RoPSin junioreiden jatkopaikkahaaveet tosin kokivat pienoisen kolauksen tiistaiaamuna, kun vastaan juossut Pohjois-Espoon Ponsi (PEP) järjesti rovaniemeläisille ikävän herätyksen voittamalla aamuottelun numeroin 1-0 (1-0). PEP pääsi yllättämään uneliaan rovaniemeläisryhmän jo ottelun kolmannella minuutilla. Maaliverkon soimiseen havahtunut RoPS hallitsi ottelun loppua selvästi, mutta numerot maalitaululla eivät ankarasta painostuksesta huolimatta muuksi muuttuneet.

Päivän toisessa ottelussa RoPS sai vastaansa yhden Helsinki-cupin kaukaisimmista vieraista Thaimaalaisen  Thamrong Thai -joukkueen, joka nipisi omassa aamuottelussaan Helsingin Jalkapalloklubin ykkösjoukkueelta pisteen tasapelillä 1-1.

Aamun kirvelevästä tappiosta sisuuntunut RoPS ei kuvia kumartanut, vaan hallitsi ottelua heti ensi minuuteista lähtien ja jo 4. peliminuutin kohdalla Joonas Kiistala sivalsi maalin ylänurkkaan numeroiksi 0 -1.

Toisella jaksolla Thamron Thai sai ottelusta selvästi paremman otteen ja tasoitti numerot 1-1:een kun toista jaksoa oli pelattu 12 minuttia. Kuusi minuttia myöhemmin Eetu Parpala siirsi kuitenkin RoPSin takaisin johtoon kulman jälkitilanteesta ja RoPS vei pisteet ottelusta numeroin 1-2 (0-1).

FC Lynxin C-15 poikien taival sujui 4-lohkossa alavireisimmin, sillä Lynx hävisi molemmat ottelunsa. Aamun ensimmäisessä ottelussa Järvenpään Palloseura vei pisteet maalein 1-4 ja iltaottelussa ranskalainen ASF Le Perren kuittasi taululle numerot 0-2.