torstai, 28 elokuu 2003 01:00

RoPSin B-pojille tärkeä voitto Kemissä

Rovaniemen palloseuran B-pojat hakivat keskiviikkona Kemistä kakkosdivisioonan tärkeän syyskierroksen voiton. Peli (FC-88 - RoPS B) päättyi 1-3, kun vielä puoliajalle mentiin tasalukemissa 1-1.

671948
Valmentaja Jorma Hartikainen selittää kuvioita. Kuuntelemassa Taneli Torkkola (vas.), Tatu Rantakokko ja Markus Kuusela.

Olosuhteet olivat vaikeat, sillä Karihaaran kenttää pommitti sade ja kylmä merikaupungin tuuli viilensi peli-intoa. Rovaniemeläisiä myös selvästi jännitti ja valmentaja Jorma Hartikainen joutui jännittämään suojattiensa edesottamuksia vielä enemmän.
- Toinen puoliaika oli jo lievää meidän hallintaa. Virheitäkin tuli, kun vastustaja myllytti melko pahasti vielä 1-2 -tilanteessa.

Kemiläiset menettivät tilaisuutensa vetäisemällä vaparin tolppaan ja siitä kului vain viisi minuuttia Dima Novikin päästessä maalaamaan 40 minuutin kohdalla voittolukemat 1-3. Markus Kuusela iski RoPSin ensimmäisen maalin 24. minuutin kohdalla ja toisella puoliajalla toisen maalinsa, kun peli oli edennyt seitsemän minuuttia.
- Pahimman hässäkän aikana maalivahti Jussi Sirviö oli oivallisessa vireessä, Hartikainen kiittelee.
Sirviö piti valmentajan mielestä joukkuetta pystyssä hyvillä torjunnoilla.
- Koko joukkue taisteli hyvin erittäin vaikeissa olosuhteissa.
- Tekniikka oli nyt todella koetuksella.

RoPS pysyy puhtaalla pelillä sarjan kärjessä ja Kemi kärsi ensimmäisen tappionsa. Tosin Kemille tappiotaistelu oli vasta toinen peli, kun rovaniemeläiset ovat hankkineet jo viisi loistavaa voittoa. Jäljellä on vielä kaksi tiukkaa taistelua oululaisjoukkueiden kanssa ennen mahdollista nousukarsintaa ykköseen.