maanantai, 30 elokuu 2004 03:00

RoPSin A-poikien loppukiri ei riittänyt

Oulun Luistinseuran räväkkä alku oli liikaa Rovaniemen Palloseuralle sunnuntaina Raatissa pelatussa jalkapallon A-poikien SM-sarjan ottelussa. OLS mätti kolme maalia ensimmäisen 20 minuutin aikana ja korjasi täyden pistepotin lukemin 3-2 (3-1).

RoPS hallitsi ottelua viimeiset 70 minuuttia, mutta loppupuolella tarjoutuneista maalipaikoista ei saatu tasoitusta millään ilveellä. Rovaniemeläisten loppukirissä onnistuivat maalinteossa Antti Peura ja Harri Hirvelä.

- Kentällä tuli ehkä pieni paniikki, kun tiedettiin pelin tärkeys. Kova taistelu ei tuonut toivottua tulosta, vaikka meillä oli eväät voittoon. Pelin loppupuolella kärjessäkin oli miehiä riittävästi, RoPSin valmentaja Jorma Turpeenniemi harmitteli.

Turpeenniemi korosti, ettei eilisen tappion jälkeen ole syytä vaipua synkkyyteen.