maanantai, 06 syyskuu 2004 03:00

RoPS kompastui Allianssiin 2. jaksolla

Rovaniemen Palloseura ei päässyt kartuttamaan pistepussia jalkapallon A-poikien SM-sarjassa sunnuntaina Myllypuron liikuntapuistossa. Kotijoukkue Allianssi-j oli parempi lukemin 1-0 (0-0).

Ilman jälkipeliä ei kuitenkaan päästy, sillä Allianssi sai tehtyä voittomaalinsa vahvasti paitsiolta haiskahtaneesta tilanteesta. Kotijoukkue oli toisella jaksolla hieman niskan päällä, mutta kokonaisuutena nähtiin erittäin tasainen taistelu.

Rovaniemeläisten pistejahti tyrehtyi maalinteon takkuiluun. Ensimmäisellä puoliajalla vierasjoukkueella oli kolme hyvää tekopaikkaa, mutta täysosuma jäi haaveeksi. Mika Hännisen vapaapotku pelastettiin aivan maaliviivalta, ja pari hyvää puskua pysähtyivät Allianssin maalivahtiin. Hänninen joutui myöhemmin jättämään kentän krampin vuoksi.

- Maalinteossa näyttää olevan ongelmia. Pelasimme uudella kokoonpanolla, jossa puolustus kyllä piti, valmentaja Jorma Turpeenniemi jutteli.

RoPSilla on jäljellä SM-sarjassa neljä ottelua. Ensi lauantaina rovaniemeläiset kohtaavat kotikentällä Jazzin ja seuraavana viikonloppuna sekä Reippaan että kaatosateen vuoksi siirretyssä ottelussa Hongan. Kausi päättyy vieraskentällä 25. syyskuuta HJK:ta vastaan. (JP)