maanantai, 15 elokuu 2005 01:00

RoPS ja KPV pistejakoon

Rovaniemen Palloseura ja KPV:n juniorit Kokkolasta jakoivat pisteet maalein 1-1 (1-0) sunnuntaina Mäntyvaarassa pelatussa jalkapallon B-junioreiden ykkösdivisioonan ottelussa.

211022
Antti Matinlompo (oik.) kuului RoPSin parhaimmistoon.
Kotijoukkueelle tarjottiin täyttä pistepottia, mutta KPV tasoitti ottelun RoPSin alakerran virheestä toisella jaksolla.

RoPS hallitsi selvästi avausjaksoa. Tekopaikkoja riitti, mutta viimeistelyssä oli epäonnea. Siitä kertovat muun muassa neljä tolppalaukausta.

Kerran kuitenkin natsasi. Hallitun syöttökuvion päätteeksi Janne Turpeenniemi vapautti reunasta Juha Bergmanin maalintekoon. Toisella jaksolla RoPSin peli meni hieman sekaisin, ja KPV pääsi rokottamaan karkeasta harhasyötöstä.

RoPSin valmentaja Kari Hartikainen harmitteli kahden pisteen menetystä.

- Kentällä ei oltu riittävän aggressiivisia. Viimeistelyn olisi pitänyt olla terävämpää. Naapurin tasoitusmaali meni hätäilyn piikkiin, Hartikainen tuumi.

Kotijoukkueesta kunnostautuivat Joonas Kiistala, Aleksi Vipusaari ja Antti Matinlompolo.

RoPSin seuraava ottelu on vieraskentällä. Ensi sunnuntaina on vastassa Pietarsaaren Jaro. (JP)