Uutisarkisto

Kaikki uutiset

maanantai, 12 syyskuu 2005 01:00

RoPS-B:lle rökäletappio Kajaanissa

Rovaniemen Palloseuran B-nuorten tappioton syksy I divisoonassa tahriintui sunnuntaina Kajaanissa ja toden teolla. Kajaanin Pallo (KaPa)löylytti rovaniemeläisiä isännän ottein ja kunnolla numeroin 6-1 (4-0).

RoPS-valmentaja Kari Hartikainen ei tappiota paljon selitellyt. - Vastustaja oli yksinkertaisesti parempi ja sillä selvä.

Hänen mukaansa RoPS oli vastaantulija ja kaikessa isäntiä huonompi.

- Hävittiin kakkospallot, ei liikuttu ja eikä saatu syöttöjä omille, Hartikainen manasi.

Ottelun alku sujui RoPS: n kannalta murheellisesti. Jo 12 minuutin jälkeen peli oli Kapalle 3-0. Toisella puoliajalle RoPS hiukan ryhdistäytyi, mutta ei pystynyt haastamaan Kapaa. RoPS:n lohdutusmaalin teki Juuso Majava.

- Harvoin käy niin, että koko joukkue alisuorittaa. Nyt meillä kävi niin, Hartikainen manaili.

Ennen KaPa-ottelua RoPS:n B-nuorilla oli tappiottoman syksyn takia mielessä jopa nousu SM-sarjaan.

- Nousupuheet voidaan kyllä nyt unohtaa. Loppukausi pelataan ja katsotaan mitä tuleman pitää, Hartikainen totesi.