sunnuntai, 11 kesäkuu 2006 20:54

RoPS-A:lle muhkea vierasvoitto Oulusta

Rovaniemen Palloseuran A-junioreiden hyvät pelit jatkuivat lauantaina Oulun Heinäpäässä. RoPS haki ykkösdivisioonan pohjoislohkon pisteet komealla 0-3 (0-2) vierasvoitolla.

RoPS on voittanut neljästä pelaamastaan ottelusta kolme. Ainoa tappio on avausottelussa Vaasan Palloseuraa vastaan. VPS myös johtaa lohkoa.

Kova kentän suuntaan puhaltanut tuuli sääteli pelitapahtumia. Avausjakson vastatuuleen pelannut RoPS ei tuulta säikkynyt vaan tekaisi kaksi maalia, vaikka OPS isännöi välillä pelitapahtumia.

Avausmaali oli Kimmo Karvosen käsialaa. RoPS-kärki pelasi itsensä vapaaksi ja veti 16 metrin rajalta komeasti ylänurkkaan 0-1. Tauolle RoPS pääsi kahden maalin johdossa, kun Eetu Pulkkinen pisti pallon verkkoon kulman jälkitilanteesta. Peli ratkesi heti 2. jakson alkuun, kun Joonas Kiistala pelasi seinäsyötöllä Joonas Tervosen kautta itsensä vauhtiin. Kiistala pujotteli koko OPS-puolustuksen läpi ja ampui 0-3.

"Paras peli meiltä"

- Kokonaisuutena paras esitys meiltä tähän mennessä. Kaikki osat toimivat, kehui valmentaja Pentti Majava.

RoPS pelaa pienellä ringillä, jota loukkaantumiset rasittavat koko ajan. Ouluun saatiin sentään apuja B-nuorista, joista yksi pelasi koko ottelun. Ensi lauantaina joukkue pelaa TP-Seinäjoen vieraana. (KP)