Uutisarkisto

Kaikki uutiset

torstai, 09 marraskuu 2006 11:45

Maisonvaara Eerikkilään

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran Mika-Matti Maisonvaara ja PS Kemin Tuomas Tyystälä on valittu Suomen Palloliiton Tähtitarhatapahtumaan, mikä järjestetään Eerikkilän urheiluopistolla 21.-24. marraskuuta.

miksu.jpg

Tähtitarhatapahtumassa lahjakkaat juniorijalkapalloilijat kokoontuvat yhteen pelaajakoulutuksen ja -tarkkailun merkeissä. Tänä vuonna vuorossa ovat vuosina 1991 ja 1992 syntyneet pelaajat. Tapahtumaan on kutsuttu yli 70 pelaajaa. Neljän päivän aikana pelataan, harjoitellaan ja käydään läpi maajoukkuepelaajan kannalta oleellisia asioita sekä kentällä että luentosalissa.

Tapahtuman järjestelyistä vastaavan Timo Liekosken lisäksi Eerikkilään suuntavat Jyrki Heliskoski sekä liittovalmentajat Kimmo Lipponen, Sami Vehkakoski ja Hannu Haverinen. Maalivahtivalmennus on myös osaavissa käsissä, kun Kari Laukkanen, Jori Särkkä sekä Asko Ristimäki harjoittavat mukaan valittuja maalivahteja.

© 2006 Lapin kansa

Luettu 1676 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi