maanantai, 07 touko 2007 09:12

RoPS-B haki tasapelin

Rovaniemen Palloseura B-juniorit kohtasivat vierasottelussa Jyväskylän JJK:n kakkosjoukkueen B-poikien Ykkösen pohjoislohkossa. Ottelu päättyi tasapeliin 2-2 (1-1).

RoPS meni ottelussa johtoon ensimmäisen puoliajan 14. minuutilla. Sami Soppela nosti pallon JJK:n maalivahdin yli Juho Pernun pitkän avauksen jälkeen. Pelin 35. minuutilla RoPS tuhrasi saamansa rangaistuspotkun. JJK pääsi tasoittamaan ottelun 39. minuutilla, kun RoPS:n maalissa pelannut Teemu Jokelainen ohitettiin puskumaalilla.

- Ensimmäinen puoliaika oli meiltä todella hyvää ja kurinalaista peliä, valmentaja Jorma Gröhn totesi.

RoPS meni ottelussa 2-1-johtoon 50. peliminuutilla, kun Santeri Viitasaari tälläsi vastustajan purkupallon suoraan ilmasta komeasti alanurkkaan. RoPS:n harmiksi 56. minuutilla Viitasaari pelasi maalinedushässäkässä palloa kädellä ja sai punaisen kortin. JJK tasoitti saamastaan rangaistuspotkusta pelin 2-2:een.

- Pojat taistelivat vajaalla loppupelin hienosti ja näin saimme pidettyä pelin tasoissa, Gröhn jatkoi.

RoPS:n B-juniorit kohtaavat seuraavaksi ensi sunnuntaina Saarenkylässä Joensuun Jipon kello 14. Joukkue tarjoaa kaikille äideille äitienpäivän kunniaksi kakkukahvit. (MV)