maanantai, 06 elokuu 2007 11:46

RoPS:n B-juniorit kellistivät Kauhajoen Karhun

Rovaniemen Palloseuran B-pojat ottivat komean 2-7 (0-6) vierasvoiton Kauhajoen Karhusta B-poikien Ykkösen syyskierroksen toisessa ottelussa.

Klikkaa!

Ottelun maalitehtailijana kunnostautui peräti viisi maalia vastustajan verkkoon iskenyt Joona Kortelainen. RoPS:n ensimmäinen maali syntyi kuitenkin kuuden minuutin pelin jälkeen Santeri Viitasaaren puskettua Tomi Hartikaisen antaman kulmapotkun maaliin.

Joona Kortelaisen viiden maalin show kesti 20 minuuttia, 0-2-maali syntyi 12.peliminuutilla ja 0-6-maali 32. minuutilla.

- Eipä ole minun valmentajauralla aikaisemmin tällaista tapahtunut, että yksi kaveri tekee viisi maalia samassa ottelussa, valmentaja Jorma Gröhn totesi.

- Ensimmäinen jakso oli meiltä erinomaista peruspeliä. Tarkoitus oli saada nopeasti ensimmäinen maali, jotta vastustaja joutuu nostamaan pelaajiaan ylemmäs ja siinä onnistuttiin.  Toisella jaksolla liike loppui ja Kauhajoki onnistui kahdesti maalinteossa.

RoPS:n seitsemännen maalin ja lukemat 1-7:ään iski Kalle Honka 65.minuutilla.

- Koko joukkue pelasi hienon ottelun, Gröhn korosti.

RoPS:n B-poikien maalisuhde kahden syyskierroksen ottelun jälkeen on komea 16-2. Seuraavaksi joukkue kohtaa JJK:n kakkosjoukkueen Susivoudin kentällä ensi sunnuntaina. (MV)