sunnuntai, 09 syyskuu 2007 15:35

RoPS B:lle makea vierasvoitto

Rovaniemen Palloseura kävi hakemassa makean vierasvoiton jalkapallon B-poikien Ykkösen ottelusta Gamlakarleby Bollklubbia vastaan. GBK kaatui lauantaina Kirkonmäen kentällä, Kokkolassa 0-1 (0-0).

GBK hallitsi vakuuttavasti ottelun avausjaksoa. Kotijoukkueelle tarjoutui muutama maalipaikkakin, mutta RoPSin maalivahti Teemu Jokelainen oli läpi ottelun terävänä.

Toisen puoliajan 3. minuutilla RoPSin Joona Kortelainen harhautti paria kokkolalaispuolustajaa ja toimitti pelivälineen vastustajan maaliin. Se rauhoitti rovaniemeläisten peliä, ja seuraava puolituntinen mentiinkin RoPSin komennossa.

GBK pääsi jälleen peliin mukaan ottelun loppuminuuteilla. Kotijoukkueella oli vielä kaksi vaarallista läpiajoa, mutta maalivahti Jokelainen pelasti ne molemmat.

- Tämä voitto teki hyvää tappioputken jälkeen, RoPSin valmentaja Jorma Gröhn huokaisi helpotuksesta voiton varmistuttua. (JP)