sunnuntai, 16 syyskuu 2007 09:49

RoPS:n B-juniorit tasapeliin Vaasassa

RoPS:n B-juniorit pelasivat Ykkösen syyskierroksella tasapelin VPS-j:ta vastaan maalein 2-2 (2-1).

Ottelun alku oli RoPS:lle vaikea. VPS-j pääsi iskemään vastahyökkäyksestä maalin, kun ottelua oli pelattu 21 minuuttia. Juuri ennen tätä RoPS oli saanut pallon vaasalaisten maalin ylärimaan, josta vastahyökkäys lähti. Peliä oli ehtinyt kulua 32 minuuttia, kun vaasalaispelaaja veti 30 metristä unelmavedon yläkulmaan ja vei kotijoukkueen 2-0-johtoon. Kalle Honka pääsi kuitenkin kaventamaan Joona Kortelaisen puskun jälkeen pelin 2-1:een ennen taukoa.

Toisella puoliajalla RoPS hallitsi ottelua ja tasoitti pelin 73.minuutilla. Tomi Hartikainen veti pallon maalin Joona Kortelaisen keskityksestä.

- Meiltä puuttui alussa liike ja keskikenttää ei saatu tukittua. Toinen puoliaika oli kuitenkin hyvää taistelua, valmentaja Jorma Gröhn totesi.

RoPS:n B-junioreilla on kautta jäljellä vielä kolmen ottelun verran. Joukkue kohtaa ensi sunnuntaina Saarenkylässä Kokkolan Palloseuran. (MV)