maanantai, 01 lokakuu 2007 11:23

RoPS B tasapeliin Oulussa

Rovaniemen Palloseura pelasi 1-1 (1-0) tasapelin Oulun Luistinseuraa vastaan jalkapallon B-poikien Ykkösessä sunnuntaina Castrenin kentällä.

Lopputulos oli kohtuullisen oikeudenmukainen, sillä OLS hallitsi ensimmäistä puoliaikaa ja RoPS heilutti tahtipuikkoa toisella puoliskolla.

OLS painosti rajusti avausjaksolla, mutta RoPSin maalivahti Teemu Jokelainen piti joukkuetta pystyssä hyvillä torjunnoilla. Yksi takaisku tuli 37. minuutilla, kun OLS:n pelaaja sai irtopallon maalin eteen ja pääsi tekemään täysosuman.

Toinen puoliaika oli täysin RoPSin hallintaa. Maalipaikkoja oli runsaasti kunnes 65. minuutilla tärppäsi. Tomi Hartikainen pääsi puolustajan syöttöön väliin ja laittoi pallon tyhjään maaliin.

RoPSin B-poikien kausi päättyy tulevana sunnuntaina Saarenkylässä kello 13. Vastassa on Mikkelin Palloilijat. (JP)