Uutisarkisto

Kaikki uutiset

sunnuntai, 04 touko 2008 11:58

RoPSin naisille iso tappio

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran naisjoukkue aloitti jalkapallon Kakkosen pelit murskatappiolla Teerijärvellä. Ottelun emäntäseura IK Myran murjoi RoPSin hiekkakentällä peräti 5-0 (3-0).

- Olimme selvästi kakkonen tässä kisassa. Myran on vahvistunut viime kaudesta kuudella uudella pelaajalla ja se näkyi. Joukkue piti meitä selvästi kovempaa tempoa, arvio RoPSin valmentaja Raimo Miettunen.

Vieraiden parhaat olivat 15-vuotias maalivahti Sarita Peltonen ja topparina aloittanut, mutta keskikentälle myöhemmin siirretty Saara Miettunen. Muilla jäi valmentajan mukaan peiliin katseltavaa. RoPSilta jäi yksi rankkari saamatta - sen myönsi tuomarikin pelin jälkeen. RoPSin kotiavaus on ensi lauantaina Saarenkylässä klo 15. Vastassa on Ylivieskan Pallo. KP

© 2008 Lapin Kansa

Luettu 1836 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi