Kaikki uutiset

sunnuntai, 11 touko 2008 12:02

RoPSin naiset ratkaisivat viidessä minuutissa

YPA:n Malla Iso-Ojan kanssa pallosta taisteleva Tanja Poutiainen (oik.) kuului RoPSin tukipylväisiin. YPA:n Malla Iso-Ojan kanssa pallosta taisteleva Tanja Poutiainen (oik.) kuului RoPSin tukipylväisiin.

Rovaniemen Palloseura voitti ylivieskalaisen FC YPA:n 3-1 (3-1) jalkapallon naisten Kakkosen ottelussa lauantaina tuulisella Saarenkylän kentällä.

Kotijoukkue ratkaisi ottelun jo ensimmäisellä puoliajalla, vaikka joutui pelaamaan vastatuuleen. Ratkaisu tapahtui puolen tunnin pelin jälkeen viidessä minuutissa, kun Tiina Repo, Mira Majava ja Tanja Poutiainen onnistuivat maalinteossa.

YPA meni johtoon 20. minuutilla kulmapotkun jälkitilanteesta. RoPSin tasoitus syntyi kymmenen minuuttia myöhemmin, kun Tiina Repo keskitti vasemmalta ja pallo meni YPA:n pelaajan kautta maaliin.

Kotijoukkueen johtomaali tuli 32. minuutilla Mira Majavan rangaistuspotkusta. Kolme minuuttia myöhemmin Tanja Poutiainen tykitti 20 metristä unelmavedon YPA:n maalin oikeaan yläkulmaan.

- Ensimmäisen jakson loppukin sujui mallikkaasti, mutta toisella jaksolla ei saatu enää kunnollisia maalipaikkoja. Tämä oli kuitenkin selkeästi parempi esitys kuin viikko sitten, valmentaja Raimo Miettunen tuumi.

Kentän paras pelaaja oli RoPSin kolmannen maalin tehnyt Tanja Poutiainen. Kotijoukkueesta kunnostautuivat myös vasen puolustaja Reetta Linna ja maalivahti Sarita Peltonen, joka torjui muun muassa yhden läpiajon ja yhden lähitilanteen. JP