tiistai, 17 kesäkuu 2008 18:19

RoPS C94 kolmantena kesätauolle

RoPS C94 pojat jatkavat mainioita esityksiä piirisarjassa. Ennen kesätaukoa pelatussa vierasottelussa Oulun Tervareita (pun) vastaan RoPS oli parempi lukemin 1-4.

Kotijoukkue aloitti terävästi ja meni johtoon 5 minuutin kohdalla. Siitä sisuuntuneena RoPS tiivisti keskialuetta ja otti alueen hallintaan. Pian hyökkäykset toivatkin tulosta, ja vieraat tekivät kaksi maalia molemmilla puoliajoilla.

RoPSin saldona kuudesta ottelusta on viisi voittoa ja yksi tappio. Kesätauolle rovaniemeläisjoukkue lähtee kolmantena. Seuraava piirisarjan ottelu on 31. heinäkuuta, mutta pelejä on tiedossa jo ensi viikolla Kuopiossa pelattavassa Nike Premier cupissa.

Piirisarjan muista lappilaisjoukkueista FC Lynx on viidentenä, KP-55 seitsemäntenä ja vasta kolme ottelua pelannut TP-47 12:ntena.